DE CE SĂ ALEGEȚI TRASSIR?

– pentru că puteți integra într-un sistem unic atât toate camerele video, cât și celelalte sisteme anti-efracție, control acces, detecție fum și incendiu și, practic, orice alt sistem de securitate veți instala.

– pentru că multitudinea de module specializate fac ca TRASSIR sa fie util indiferent de industria în care activați: retail, industrial, depozite mari și logistică, pharma, horeca, banking, smart city și multe altele.

– pentru că reduceți costurile cu paza umana cu minim 25%, în același timp cu reducerea furturilor și a pierderilor.

– pentru că vă puteti bugeta corect, predictibil și fără surprize activitatea, deoarece în timp costurile sunt constante și nu cresc odată cu modificarea periodică a salariului minim pe economie.

– pentru că puteți optimiza personalul din dispeceratele video, deoarece cu TRASSIR un agent poate supraveghea până la 1000 de camere video.

– pentru ca puteți accesa, cu un singur click, imagini din arhiva, fără să mai irosiți timpul văzând ore de imagini în căutarea unui anume eveniment sau incident.

– pentru că puteți controla remote instantaneu, orice sediu sau filială din rețeaua dumneavoastră, dintr-un singur centru de coordonare.

… și pentru încă multe alte motive, pe care vi le vom dezvălui oricând ne veți contacta.

Vă așteptăm!


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicatefirmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultantafinanciara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate