Maximizarea eficientei serviciilor de securitate prin utilizarea tehnologiei permite companiei tale sa fie mai rentabila in timp ce ofera servicii mai bune. Agentii tai sunt asset-ul tau cel mai valoros, si folosirea tehnologiei iti va permite sa maximizezi rezultatele operationale si financiare si sa amortizezi investitia mai repede.

In ultimele doua decenii, evolutia tehnologiei a afectat industriile, schimband complet modul in care acestea opereaza. In industria de securitate, aceasta evolutie devine din ce in ce mai rapida, iar schimbarea modului de operare a devenit un standard.

In industria de securitate foarte competitiva, agentii foarte bine pregatiti sunt cruciali pentru succesul afacerii. Acum zece ani, odata ce un agent a fost instruit, totusi existau incertitudini referitoare la furnizarea unor servicii de calitate. Astazi, tehnologia elimina toate aceste incertitudini. Platforme, cum ar fi GUARD CENTER ofera monitorizarea agentilor in timp real, raportare in timp real si panouri info in timp real, in timp ce se inregistreaza datele privind activitatea si performantele agentilor. In esenta, GUARD CENTER va permite administrarea mai eficienta a fortei de munca, clientilor si obiectivelor, toate in timp real.

 

Deci, care sunt cele mai importante schimbari in industria de securitate?

  1. Tehnologia

Astazi avem camere de supraveghere, telefoane mobile, tehnologie cloud, NFC, drone, sisteme de recunoastere a placutelor de inmatriculare, sisteme integrate de acces biometric si chiar roboti agent. Cheia acestor modificari este conceptul de mobilitate, in timp real – care este capacitatea de a furniza, de a monitoriza si de a dovedi furnizarea serviciilor de securitate in timp real, printr-un click, pe un smartphone, pe o tableta sau pe un PC.

Telefonul inteligent, considerat mult timp ca un instrument de distragere a atentiei pentru agentii de paza care vizionau videoclipuri sau se jucau, a devenit instrumentul principal al kit-ului de securitate, oferind posibilitatea de a face fotografii, crea si trimite rapoarte, scana si confirma punctele de control, inregistra mesaje, raspunde la alarme, si multe altele.

  1. Forta de munca

Forta de munca care opereaza aceasta tehnologie – este din ce in ce mai tanara si mai tehnica. Din ce in ce mai multi mileniali intra in forta de munca, ceea ce inseamna mai multe provocari pentru angajatori in a-i motiva si a-i face sa fie productivi. Milenialii doresc si pot folosi noile tehnologii cu usurinta si este dificil sa ii determini sa ramana motivati si implicati daca sistemele pe care sunt obligati sa le utilizeze sunt lente, incapabile de a rezolva pe deplin problemele sau, mai rau, bazate pe hartie si creion.

  1. Asteptarile clientului

Cea de-a treia schimbare este reprezentata de Asteptarile Clientului – iar aceasta schimbare se bazeaza pe primele doua. Asa cum forta de munca si sistemele pe care le opereaza devin din ce in ce mai sofisticate, asa si asteptarile clientilor – care solicita solutii in timp real care sa raspunda cerintelor lor de securitate chiar acum, de preferinta printr-un portal accesibil pentru clienti, facand PIPE si alte sisteme invechite, rapoarte pe suport hartie si patrule nemonitorizate, sa fie depasite.

Principalele schimbari pe care le vedem in industrie sunt cu siguranta indreptate catre sistemele mobile de management al fortei de munca in timp real, iar utilizarea acestor sisteme va influenta cu siguranta capacitatea ta de a continua sa furnizezi servicii unui client exigent, cu milenialii pasionati de tehnologie, astazi, in contextul unei competitii acerbe pe piata serviciilor de securitate.

Cand vorbim despre instrumente de vanzari in domeniul securitatii, ne gandim, de obicei, la oferte, prezentari PowerPoint si, poate, unele videoclipuri promoționale.

In industria de securitate, nu poti prezenta clientului mostre de produs, doar daca aduci un agent echipat complet, dar cati dintre potentialii tai clienti vor fi impresionati?

Cu oferte si prezentari care sunt din ce in ce mai asemanatoare, poti blama clientii pentru ca se uita in primul rand la pret, sau doar la pret?

Iata o poveste interesanta.

Clientul nostru, o companie de securitate relativ mica, liciteaza pentru un contract de servicii de paza la o fabrica. In afara de propunerea standard, compania a adus o tableta la prezentarea de vanzari, si a prezentat software-ul clientului, lasandu-l pe acesta sa introduca date, si sa vizualizeze unele modele de obiective, rapoarte si alte functionalitati.

Prezentarea a durat 15 minute si s-a bazat in intregime pe adaptarea garzilor si a activitatilor de paza la obiectiv la software, nu invers. Cea mai mare parte a timpului a fost dedicata intrebarilor detaliate ale clientului despre software si functiile disponibile si testarea acestuia. In cele din urma, aceasta mica companie de securitate a castigat contractul, surclasand una dintre cele mai mari companii de securitate din lume, care timp de circa 10 ani furnizase servicii de paza acestui client.

Probabil te intrebi adesea, ce sens are sa depui o oferta pentru servicii de paza la un obiectiv, din moment ce alte 10 companii concureaza pentru acelasi proiect? Ai dreptate, nu are niciun sens, deoarece daca urmeaza sa fie o oferta si o prezentare similara celei pe care o folosesc concurentii tai, atunci decizia clientului se va baza pe pretul cel mai mic.

Practic, nu exista nimic care sa te ajute sa arati diferit sau sa demonstrezi capacitatea de a oferi servicii mai bune decat concurentii tai.

Cu toate acestea, prezentarea unui software nou si incorporarea acestuia in operatiuni, apoi prezentarea operatiunilor in acest mod … este cu totul altceva, si clientul va realiza ca pretul nu este, sau nu trebuie sa fie, singurul criteriu de selectie.

Contacteaza-ne astazi pentru mai multe informatii sau pentru a programa un live demo.

Email: info@guardcenter.ro , mobil: 0739 855 200


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultant in Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate