Verifies security

Sistemul de supraveghere video poate oferi  siguranță față de intruși, furt de echipamente, date și efracție. Un sistem de supraveghere pentru afacerea dvs. oferă mult mai mult decât securitate. Vă permite să urmăriti miscarea marfurilor și a angajaților, să protejați angajații și clienții, să protejați datele și să îmbunătățiți productivitatea afacerii.

Indiferent dacă ați avut probleme de siguranță în trecut sau dacă doriți în mod proactiv să îmbunătățiți securitatea, instalarea unui sistem de supraveghere video va spori securitatea, eficiența și credibilitatea.

Dimensiunea pieței de supraveghere video la nivel mondial a fost evaluată la 45,5 miliarde de dolari în 2020, iar această cifră este de așteptat să crească la 74,6 miliarde de dolari până în 2025 – crescând la un CAGR de 10,4% în perioada de prognoză.

Alegerea sistemului de supraveghere video optim

Pe măsură ce sistemele de supraveghere video și tehnologia avansează rapid, piața este saturată de diverse sisteme de supraveghere de securitate. Nu este ușor să parcurgi lista de produse și să-l alegi pe cel potrivit pentru afacerea ta. VerifiES Security poate face acest lucru pentru tine.

Câmpul vizual al camerei

Unul dintre primele puncte pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un sistem de supraveghere video este dimensiunea zonei pe care doriți să o monitorizați. Vă va oferi o idee corectă despre numărul de camere și despre tipul de rezoluție de care aveți nevoie. Când priviți câmpul vizual, alegeți camere care oferă o acoperire orizontală cat mai bună. In cazul in care camera video captează un unghi mai larg, atunci zona pe care o acoperă este de asemenea mai mare.

O cameră video care poate vizualiza imagini cu o rezoluție de cel puțin 4 MP va fi bună pentru cerintele de securitate. La această rezoluție a imaginii, imaginile cu oameni și obiecte vor fi clare când măriți și micșorați cadrul vizualizat.

Tipul de cameră

Varietatea mare de camere și sisteme de supraveghere video disponibile pe piață poate face procesul de selecție puțin dificil. Cele mai comune sisteme de camere de supraveghere video disponibile pe piață sunt camerele bullet, box, IP wireless, cu termoviziune, dome și pan-tilt-zoom.

 Utilizare în interior și exterior

Deși camerele pot fi fixate în locații interioare și exterioare, este esențial să luați în considerare locația exactă înainte de a alege camera. Dacă amplasați camera în aer liber, trebuie să selectați camere care pot rezista la condiții dure de exterior si antivandalism. Ar trebui să alegeți un sistem de supraveghere care poate rezista la vibrații fără a afecta calitatea filmării.

Detectarea mișcării și analiză video

O caracteristică comună a unui sistem de supraveghere video este detectarea mișcării, în timp ce versiunile superioare ale sistemului de securitate vor avea și capabilități de analiză video. Capacitățile de analiză pot include categoriile oameni (bărbați, femei și copii), vehicule (camion, sedan, SUV, etc.), evenimente particulare, cum ar fi agresiuni sau vandalism, mișcări ale vehiculelor și multe altele.

În versiunea superioară a sistemului de securitate, fiecare eveniment va genera un răspuns aferent, cum ar fi apelarea poliției sau trimiterea de alerte pe telefon. Deși acestea nu sunt disponibile în mod obișnuit în toate sistemele de supraveghere video în prezent, ele vor deveni obișnuite în curând.

Vedere nocturnă

Viziunea pe timp de noapte este o altă caracteristică a unui sistem de supraveghere video. O afacere este mai vulnerabilă atunci când nu sunt mulți oameni în preajmă pentru a descuraja infractiunile. Un sistem de supraveghere vă poate monitoriza afacerea chiar și după orele de lucru și vă poate trimite alerte instantanee despre eventualele evenimente de securitate.

Capacitate de stocare

În timp ce o parte a unui sistem de supraveghere este monitorizarea, cealaltă este descurajarea și obtinerea de dovezi. Deoarece sistemul de supraveghere opereaza 24/7, trebuie să aveți suficientă capacitate pentru a stoca filmările. Investiți într-un sistem de cameră cu capacitate mai mare, astfel încât să puteți păstra perioade mari de inregistrari.

Pe lângă capacitatea de stocare fizică, căutați sisteme de supraveghere care oferă și stocare în cloud. Cu aceasta, este posibil să accesați filmările stocate din locații îndepărtate și să le analizați. Deși taxele de abonament pentru stocarea în cloud pot varia de la un furnizor la altul, este totuși o investiție utila.

Wireless sau cu fir

Companiile optează, în general, pentru sisteme de supraveghere prin cablu, pur și simplu pentru că sunt rapide, oferă tehnologie de încredere și pot fi adaptate cu ușurință pentru a satisface cerințele specifice ale afacerii dumneavoastră. O cameră wireless este cea mai potrivită pentru utilizare în interior și in mediul rezidențial. Cu toate acestea, nu este rău să încerci opțiunea wireless dacă consideri că sistemul de cablaj afecteaza atractivitatea estetică.

Pe de altă parte, semnalele de comunicare ar putea fi întrerupte într-un sistem cu cablu, iar bateriile trebuie reîncărcate constant.

Instalarea și stabilirea costurilor

Ar fi de ajutor dacă ați lua în considerare și ușurința instalării atunci când achizitionati un sistem de supraveghere video. În plus, camerele video au o gama larga de preturi, iar fiecare segment oferă utilizatorilor diverse avantaje. Optimizati prioritățile cu opțiunile disponibile înainte de a alege.

Concluzie

Alegerea sistemului potrivit de camere de supraveghere video poate reprezenta o provocare descurajantă, avand in vedere numeroasele opțiuni disponibile pe piață. Cu toate acestea, atunci când vă cunoașteți prioritățile și cerințele de securitate, veți avea șanse mai mari să luați decizia corectă.

Deși prețul este un factor important în selectarea unui sistem de supraveghere, ar trebui să luați în considerare și alți factori, cum ar fi rezoluția, zoomul digital, stocarea, instalarea și altele, înainte de a efectua achizitia.


VerifiES Security detine experiență în satisfacerea nevoilor specifice de securitate pentru companii si resedinte.

Dacă nu sunteți sigur cum să selectați sistemul de supraveghere potrivit, contactați astăzi experții noștri.

Verifies security


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate