De obicei, in situatiile in care economiile nu merg bine, infractionalitatea creste. Este si cazul actualei pandemii, cand numarul de intrari prin efractie in diverse spatii, in special magazine, este in crestere. Sistemul UR Fog, ce creeaza instantaneu ceata la avertizarea de efractie, este din ce in ce mai larg folosit. Deseori, magazinele, sediile bancare, depozitele, bancomatele sau orice alte obiective sunt plasate în zone în care echipajele de intervenție la alarma ajung doar în 10-15 minute, iar furturile se petrec într-un timp de maxim 3-5 minute. Așadar, la sosirea lor, echipajele nu pot decât să constate dimensiunea pagubelor. UR Fog creeaza ceață la orice efracție, făcând ca în cateva secunde vizibilitatea sa devină practic zero, astfel încât intrușii rămân captivi și nu vor mai putea să se orienteze. Sau, chiar dacă o fac, sigur nu vor mai putea sustrage nimic. Declansarea se poate face si de la distanta, de catre un operator care confirma incidentul pe inregistrarile video.

In video vedeti un caz real! in care un magazin de telecom a fost spart, dar hotii nu au reusit sa fure nimic!

Echipa de cercetare a dezvoltat permanent sistemul, astfel incat ceata creata a obtinut certificarile necesare europene, pentru a fi folosita inclusiv in magazinele alimentare. Ceata creata nu este daunatoare pentru oameni sau animale. Un alt avantaj important este operarea pe baterii, astfel incat nu depinde de eventuale intreruperi de curent provocate de hoti. Pentru ca este un domeniu important, vom reveni cu mai multe informatii.

Solicita o prezentare


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security