Pasul 1 – Recunoasterea evenimentului

Camerele video sunt amplasate asupra perimetrului sau ariei ce se protejeaza. Soft-ul TRASSIR recunoaste in imaginile video, prin modulul “Trassir Neuro Detector” oamenii, masinile sau bicicletele ce incearca sa patrunda in perimetrul zonei/ariei protejate.

Pasul 2 – Notificarea

Odata creat evenimentul de recunoastere a unei persoane, masini sau biciclete, dispecerul aflat in dispeceratul companiei de securitate este notificat prin pop-up pe monitorul de lucru, primind instant imaginea video din locatie. Pentru a-i facilita la maxim modul de lucru, dispecerul poate gestiona evenimentele atat din interfata TRASSIR, dar si din software-ul de dispecerizare a companiei de securitate, prin integrarea celor doua sisteme.

Pasul 3 – Confirmarea

Avantajul accesului instant la imaginile video, se transpune direct in confirmarea oricarui eveniment din dispecerat si dislocarea echipajului doar la evenimente reale. Cunoastem cu totii gradul de alarme false generate de catre un sistem perimetral clasic si de necesitatea de a disloca echipajele la orice eveniment produs. Acum luam in calcul o reducere de pana la 99% a alertelor false si deplasarea echipajelor de interventie doar la evenimentele reale.

Pasul 4 – Interventia

Dupa confirmarea evenimentului, echipajul de interventie se deplaseaza in locatie pentru rezolvarea cazului. Sunt si alte instrumente ce stau la indemana dispecerului pentru a gestiona evenimentul, pana la sosirea acestuia in locatie. Comunicatia directa prin difuzoare exterioare amplasate in obiectiv cu mesaje descurajatoare, urmarirea usoara a intrusului, verificarea hartii obiectivului cu pictogramele amplasarii camerelor video de culori diferite acolo unde este miscare, astfel incat echipajele sa receptioneze coordonate cat mai exacte.

In acest fel, intregul proces AZiGUARD asigura solutia ideala pentru smart guarding.

#trassir #aziguard #pazaelectronica #neurodetector #smartguarding


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate