Spune NU inSecuritatii  – Calitate in Securitate

VerifiES si WindOne

Comunicat de presa

Bucuresti, 20.02.2020

Asigurarea securității constituie una dintre preocupările centrale ale oricărei societăți. Situatia actuala din piata de Securitate din Romania evidentiaza necesitatea de a fi mai bine pregătiți pentru un climat de afaceri corect si sigur. În actualul mediu socio-economic, caracterizat prin concurena acerba si cresterea exigentelor consumatorilor, prin lipsa si calitatea fortei de munca disponibile, companiile de Securitate trebuie sa ofere valoare pietei.

In acest context, VerifiES si WindOne propun o campanie de constientizare si acțiune a intregii industrii de Securitate din Romania, indiferent ca discutam de furnizori de servicii, beneficiari, autoritati sau asociatii.

Constanin Iordache si Ionel Popa, reprezentantii VerifiES si WindOne, initiatorii acestei campanii, au declarat urmatoarele: “Cat timp luptele din industria securitatii fizice se vor duce la nivelul preturilor si nu al calitatii, supravietuirea furnizorilor de servicii din industria noastra va fi una pur conjuncturala.”

#Spune NU inSecuritatii

Ne propunem sa sustinem o campanie pentru dezvoltarea sigura si sustenabila a pieței de securitate fizica.

Pentru a crea o piață matura a industriei securității private din Romania la nivel local si competitiva la nivel european, Campania noastra isi  propune, printre altele, promovarea principiilor fundamentale ale Calitatii:

  • Orientarea catre client: Organizatiile depind de clientii lor, prin urmare trebuie sa inteleaga nevoile curente si viitoare ale acestora, trebuie sa indeplineasca cerintele acestora si sa caute sa depaseasca asteptarile lor cele mai inalte.
  • Management: Conducerea stabileste unitatea dintre obiectivul si directia unei organizatii. Ea trebuie sa creeze si sa pastreze un mediu intern in care persoanele devin perfect implicate in obtinerea obiectivelor organizatiei.
  • Implicarea personalului: Personalul reprezinta esenta unei organizatii si implicarea lor totala permite ca abilitatile personale sa fie utilizate in beneficiul companiei. Pentru ca personalul sa sprijine initiativele legate de calitate, trebuie in primul rand sa le inteleaga.
  • Abordarea procesuala: Un rezultat dorit este obtinut intr-un mod mult mai eficient cand activitatile si resursele aferente destinate crearii rezultatului sunt gestionate sub forma unui proces.
  • Abordarea sistemica: Identificarea, intelegerea si gestionarea proceselor interconectate in cadrul unui sistem contribuie la eficacitatea si eficienta organizatiei in atingerea propriilor obiective.
  • Imbunatatirea continua: Imbunatatirea continua a performantei generale a organizatiei ar trebui sa fie obiectivul permanent al unei organizatii.
  • Abordarea factuala la luarea deciziilor: Deciziile eficace sunt bazate pe analiza datelor si a informatiilor. Este important sa se faca corectii si sa se ia actiuni corective si preventive.
  • Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii: O organizatie si furnizorii ei sunt intr-o relatie de interdependenta iar o relatie reciproc avantajoasa potenteaza capacitatea fiecarui partener de a crea valoare.

Vrei sa impartasesti din bunele practici?

Vrei sa afli despre bune practici?

Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Alatura-te campaniei: Spune NU inSecuritatii;

 

Persoane de contact:

Constantin Iordache – VerifiES                                                                                        Ionel Popa – WindOne

iordachec@verifies.ro                                                                                                          ionel.popa@one-st.eu

 

 

 

 

 


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in SecuritateProiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security