Dacă afacerea dvs. este in retail, probabil știți că magazinul dvs. este o țintă pentru hoți. Hoții și chiar angajații pot fura din orice magazin care nu este protejat prin componentele sistemului de securitate pentru retail.

Acestia pot provoca pierderi de inventar semnificative. Potrivit Federației Naționale de Retail, pierderile din retail au costat companiile 61,7 miliarde de dolari numai în 2019.

Fără componentele unui sistem eficient de securitate pentru retail, magazinele vor fi expuse riscului de infracțiuni. Precum și pierderi de profit și de stoc. Componentele unui sistem eficient de securitate pentru retail asigura un control complet asupra a ceea ce se întâmplă într-o unitate. De asemenea, pot opri infractionalitatea.

Sistemele video de securitate pentru retail, componentele sistemului de securitate pentru retail

Camerele video de securitate din retail sunt esențiale pentru a surprinde infractiunile în flagrant. Camerele de securitate monitorizează și înregistrează tot ce se întâmplă în magazinul dvs. Acestea afiseaza filmări live pe un monitor local sau on line. Camerele vă permit să urmăriți întregul magazin sau mai multe magazine simultan. Astfel va asigurati că nu au loc evenimente de securitate.

Cu servicii de monitorizare live sau prin cloud, puteți garanta că alertele vă vor informa despre orice intruziune și furt. Astfel autoritățile locale pot ajunge rapid la fața locului. Pentru cea mai eficientă securitate, sistemul de supraveghere video ar trebui să acopere întreg perimetrul unui magazin. In acelasi timp toate intrările și ieșirile, zonele de case de marcat, spațiile de stocare,  zonele de parcare. Aproape toate locurile în care este posibil să apară infracțiuni și furturi.

Servicii de monitorizare video parte din componentele sistemului de securitate pentru retail

Un serviciu de monitorizare video live poate preveni furtul și intruziunile non-stop. Agenții de securitate urmăresc de la distanță obiectivele pentru a surprinde orice infracțiuni in derulare și pentru a preveni incidentele false. Dacă agenții detectează un eveniment în desfășurare, aceștia pot chema autoritățile la fața locului și pot comunica cu intrusul prin difuzoare pentru a anunța că se apropie forțele de ordine. De asemenea, pot declanșa sirene și lumini stroboscopice pentru a intimida infractorii.

Servicii de monitorizare a alarmelor

Prin monitorizarea alarmelor, de fiecare dată când sistemele de securitate din retail detectează o activitate suspectă, va trimite o alertă agenților de securitate. Agenții pot verifica apoi dacă are loc o infracțiune și pot lua măsuri. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că securitatea magazinului este sub control și că fiecare incident este detectat și tratat într-un mod profesionist. Furnizorii de sisteme de monitorizare a alarmelor, oferă servicii de monitorizare a alarmelor de înaltă calitate, combinate cu o aplicație de supraveghere mobilă, pentru a vă permite să vă verificați afacerea oriunde și oricând.

 Analiza video din Centrele Operationale de Securitate si componentele sistemului de securitate pentru retail

Analiza video este un instrument modern pentru creșterea securității retailului. Cu software de analiză video încorporat în camerele video de securitate pentru retail, afacerea dvs. poate beneficia de detectarea îmbunătățită a infractionalitatii și de diverse informații utile. Analiza video pentru retail permite camerelor video de securitate să facă diferența între oameni și obiecte cu precizie, să urmărească orice se mișcă în magazinul dvs. și să alerteze personalul în cazul unei activități suspecte.

Recunoașterea facială vă permite, să preveniți infracțiunile repetate din partea aceleiași persoane, detectându-le de fiecare dată când aceasta actioneaza. Cu ajutorul capacitatii de numărarea a obiectelor, puteți detecta orice modificări ale numărului de articole de pe un raft în timp real. Aceasta înseamnă că puteți opri hoții înainte ca ei să plece. Software-ul de analiză video vă oferă cel mai înalt nivel de securitate. Va ajuta în același timp să obțineți informații și să luați decizii strategice pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Sistem de alarmă de securitate

Alarmele de securitate pentru retail sunt o parte esențială a oricărui sistem de securitate din retail. Alarmele sunt esențiale în prevenirea furtului, deoarece oferă magazinului dvs. un nivel suplimentar de securitate împotriva intruziunilor și furtului. O gamă largă de sisteme de alarmă sunt disponibile pe piață, de la rețele de alarmă monitorizate cu drepturi depline, la panouri de alarmă cu ecran tactil, la dispozitive de bară de blocare care anunta de fiecare dată când o ușă este deschisă. Alarmele de vânzare cu amănuntul pot fi programate să sune atunci când un client iese cu marfa marcatacu o etichetă de securitate sau când se încearcă intrarea neautorizată depozit. Pentru mărfurile care necesită vanzarea asistata, alarmele pot suna dacă vreun client încalcă aceste reguli. Senzorii de mișcare de alarmă pot fi activați 24/7, numai după orele de program sau de sărbători, în funcție de nevoile afacerii dumneavoastră.

Porțile de securitate și controlul accesului

O poartă de securitate pentru retail va reduce infractiunile, asigurându-vă că marfa dvs. este protejată în mod clar și vizibil după orele de program. Controlul accesului la uși pentru orice zonă restricționată din magazin este o altă componenta importantă pentru orice sistem de securitate de retail: carduri de acces, PIN-uri, smart carduri, acreditări pentru telefoane mobile bazate pe cloud și chiar scanerele biometrice pot fi folosite pentru a ține persoanele neautorizate în afara zonelor sensibile. Controlul accesului poate fi instalat în zonele de depozitare, zonele caselor de marcat și oriunde altundeva cu bunuri de valoare. Intrările în magazine sunt un alt loc grozav pentru controlul accesului de înaltă calitate, cum ar fi un card inteligent sau un sistem de acreditări mobil. Acest lucru va crește eficiența, va oferi o experiență mai eficientă și va elimina riscul cheilor fizice.

Sistem de securitate cu amănuntul RFID

Un sistem de securitate cu amănuntul RFID vă permite să supravegheati fondul de marfă pentru a vă asigura că nimic nu iese din magazin fără a fi plătit. Etichetele RFID sunt atașate obiectelor, apoi emit semnale electromagnetice pentru a localiza marfa în orice moment. Acest lucru ușurează procesele de inventariere și stocare, prin intermediul software-uuil avansat. Cu tehnologia RFID, puteți fi siguri că marfa nu a dispărut, puteți vedea cu ușurință nivelurile de inventar în orice moment și puteți urmări articolele prin lanțul de aprovizionare. Securitatea RFID vă permite, de asemenea, să vizați articolele care sunt valoroase sau care sunt adesea deplasate, oferind afacerii dvs. un impuls în eficiență și prevenirea pierderilor.

articol preluat si tradus de pe getsafeandsound.co


Aveți nevoie de un sistem de securitate pentru retail pentru a preveni furtul și pentru a oferi un mediu sigur pentru clienți, angajați și vizitatori? Experții noștri în securitate vă pot ajuta. 

Contacteaza un consultant VerifiES.

Componentele unui sistem de securitate pentru retail


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate