INIM este activ în mod continuu în căutarea de soluții de gândire înainte la provocările cotidiene cu care se confruntă companiile instalatoare. În urma acestei căutări, profesioniștii din cercetarea și dezvoltarea INIM caută întotdeauna să împingă limitele cunoscute ale tehnologiei către o clasă complet nouă de produse cu capabilități de neegalat. Fiecare dispozitiv INIM este conceput pentru a profita din plin de tehnologia de ultimă generație a microcontrolerelor, arhitectura rețelei și infrastructurile de comunicații. Următoarele pagini vă permit să aruncați o privire asupra tehnologiilor dezvoltate la laboratoarele INIM și să vedeți viitorul detectării incendiilor, astăzi.

Centralele de alarma  Inim SmartLiving sunt produse in cinci variante, toate in cutie metalica cu transformator, dintre care reprezentative sunt SmartLiving515, SmartLiving1050 si SmartLiving 10100L.

Ele acopera o vasta gama de aplicatii, pornind de la 5 terminale si ajungand pana la 100.
O particularitate deosebita a centralelor produse de Inim este noul concept de „terminal”, atribuit tehnologiei FlexIO. Aceasta inovatie revolutioneaza viziunea statica privind centralele de alarma, cu intrari (zone) si iesiri (PGM-uri), oferind instalatorului un sistem flexibil, adaptabil in functie de cerintele beneficiarului, precum si o abordare diferita in privinta asigurarii stocului de marfa prin reducerea drastica a numarului de repere necesare, ceea ce poate fi un avantaj extrem de important.

Legatura dintre instalator si utilizator se realizeaza prin facilitatea Easy4U, ce furnizeaza instructiuni clare si usor de urmat, care ghideaza operatorul printre diferitele functii. Aceasta modalitate de indrumare vocala si vizuala ofera posibilitatea unei serii de abordari operative pentru interactiunea cu sistemul de alarma si permite accesul la comenzile rapide.

Coloana vertebrala a sistemului  INIM SmartLiving este IBUS, noua generatie de magistrala de comunicare cu dispozitivele periferice. Prin IBUS se pot transmite pachete de date la o viteza foarte mare si practic nu are concurenta pe acest segment de piata.

Caracteristicile IBUS permit transmisia de voce end-to-end in conditii de imunitate completa la zgomot si perturbatii. Aceasta performanta este obtinuta prin aplicarea tehnologiei VoIB (digitizarea si compresia vocii), eliminand astfel necesitatea unei cablari suplimentare.  

Magistrala IBUS accepta conectarea de cititoare, tastaturi LED, LCD si touchscreen module de extensie IN/OUT si interfete wireless. Centralele SmartLiving pot inrola automat toate aceste dispozitive periferice, ceea ce contribuie decisiv la micsorarea timpului de configurare a sistemului.

Inim Kit SmartLiving 515 – Centrala de alarma 10 zone (cu dublare), 5 partitii, 30 coduri utilizator + tastatura nCode/G + comunicator GSM/GPRS Nexus G

Centrală de alarmă extensibilă de la 5 la 15 terminale – maxim 30 zone, 5 partiții. Placă de bază echipată cu 5 terminale (5×2 zone), 1 ieșire pe releu, 2 ieșiri PGM, comunicator digital, port RS232. maxim 5 tastaturi, 10 module de extensie Flex5, 10 cititoare nBy, 10 interfețe wireless Air2-BS100 (maxim 50 detectoare wireless și 100 telecomenzi). 30 coduri utilizator, 50 cartele de proximitate, memorie de 500 evenimente. Include cutie metalică normală cu transformator și spațiu pentru acumulator de 7 Ah.

Inim Kit SmartLiving 515 – Centrala de alarma 10-30 zone (cu dublare), 5 partitii, 30 coduri utilizator, EN50131 grad 2 + tastatura nCode/G

Centrală de alarmă extensibilă de la 5 la 15 terminale – maxim 30 zone, 5 partiții. Placă de bază echipată cu 5 terminale (5×2 zone), 1 ieșire pe releu, 2 ieșiri PGM, comunicator digital, port RS232. maxim 5 tastaturi, 10 module de extensie Flex5, 10 cititoare nBy, 10 interfețe wireless Air2-BS100 (maxim 50 detectoare wireless și 100 telecomenzi). 30 coduri utilizator, 50 cartele de proximitate, memorie de 500 evenimente. Include cutie metalică normală cu transformator și spațiu pentru acumulator de 7 Ah.

Inim Centrala de alarma SmartLiving 1050 20-100 zone (cu dublare), 10 partitii, 50 coduri utilizator, sursa 3 A 

Centrala de alarma extensibila de la 10 la 50 terminale – maxim 100 zone, 10 partitii. Placa de baza echipata cu 10 terminale (10×2 zone), 1 iesire pe releu, 2 iesiri PGM, comunicator digital, port RS232, maxim 10 tastaturi, 20 module de extensie Flex5, 20 cititoare nBy, 20 interfete wireless Air2-BS200 (maxim 50 detectoare wireless si 100 telecomenzi). 50 coduri utilizator, 100 cartele de proximitate, memorie de 500 evenimente. Include cutie metalica cu transformator si spatiu pentru acumulator de 7 Ah.

Inim Centrala de alarma SmartLiving 10100L 20-200 zone (cu dublare), 15 partitii, 100 coduri utilizator, EN50131 grad 3, cutie metalica mare

Centrală de alarmă extensibilă de la 10 la 100 terminale – maxim 200 zone, 15 partiții. Placă de bază echipată cu 10 terminale (10×2 zone), 1 ieșire pe releu, 2 ieșiri PGM, comunicator digital, port RS232. Maxim 15 tastaturi, 40 module de extensie Flex5, 30 cititoare nBy, 30 interfețe wireless Air2-BS100 (maxim 50 detectoare wireless și 100 telecomenzi). 100 coduri utilizator, 150 cartele de proximitate, memorie de 1000 evenimente. Include cutie metalică mare cu sursă 5 A și spațiu pentru acumulator de 17 Ah.


Contacteaza acum un consultant VerifiES


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate