CCTV in scoli si clase

CCTV in scoli si clase. Avantajele instalării camerelor de supraveghere în sălile de clasă.

A avea camere de securitate în sălile de clasă extinde beneficiile supravegherii video.  In locurile în care elevii petrec cel mai mult timp. Trei beneficii cheie ale instalării camerelor de securitate în sălile de clasă sunt:

Siguranța în clasă. CCTV in scoli si clase.

Siguranța este o prioritate de vârf în fiecare școală. Camerele de securitate din sălile de clasă permit personalului și profesorilor să monitorizeze activitățile nesigure.  Ajută în cazul în care un student sau un membru al personalului prezintă un pericol prezent pentru cei din jur.

Camerele de supraveghere întăresc programul de siguranță al școlii. Cu camere instalate corect, școlile pot fi mai proactive în ceea ce privește siguranța. Totodata pot aborda problemele legate de siguranță în timp util.

Sprijină un mediu profesional. CCTV in scoli si clase.

Prezența unei camere de securitate poate servi și ca un memento pentru studenți și profesori despre importanța comportamentului profesional. Camerele de securitate sunt folosite mai ales pentru a descuraja și detecta comportamentul nedorit. Camerele de la clasă pot fi, de asemenea, folosite pentru a trage la răspundere profesorii și elevii pentru comportamentul lor.

Hărțuirea poate avea consecințe grave asupra sănătății și dezvoltării academice a copilului, în timp ce acuzațiile false pot amenința cariera și reputația unui profesor. Camerele de securitate utilizate în școli sau în zone publice oferă o realitate obiectivă atunci când apar acuzații de hărțuire. Dacă are loc un incident, filmările video pot oferi conducere cu informații exacte asupra cărora să acționeze.

Pregătire îmbunătățită pentru situații de urgență. CCTV in scoli si clase.

Când vine vorba de protejarea unei școli, supravegherea video este prima linie de apărare. O școală poate fi mai proactivă în ceea ce privește siguranța campusului și poate ști când apar comportamente suspecte în timp real cu camerele de securitate contemporane. Școlile beneficiază de supraveghere video, deoarece îmbunătățește răspunsul în caz de urgență și arată că școala acordă o importanță deosebită siguranței. Ca urmare, majoritatea părinților sunt în favoarea camerelor de securitate atâta timp cât acestea sunt instalate corect.

Aproximativ 80% din școlile publice folosesc acum camere de supraveghere în speranța de a reduce comportamentul inadecvat și violența în campus. Cu toate acestea, beneficiile camerelor de securitate din sălile de clasă sunt încă studiate și evaluate. Ca atare, administratorii școlii ar trebui să fie conștienți de provocările de a avea camere de securitate în sălile de clasă.

Provocările camerelor de securitate din sălile de clasă. CCTV in scoli si clase.

Potrivit unui studiu cuprinzător privind excluderea, camerele de supraveghere pot face unii copii să se simtă alienați și pot duce la o percepție proastă a mediului școlar. S-ar putea să existe, de asemenea, unii părinți care nu sunt confortabili că copiii lor sunt înregistrați de școală fără permisiunea lor.

Impact asupra mediului academic

Utilizarea camerelor de supraveghere în școli este considerată o încălcare a vieții private de către cei care se opun supravegherii video în școli. Deși monitorizarea video în școli este legală și destul de răspândită, elevii, personalul și părinții pot fi îngrijorați dacă camerele de securitate sunt instalate incorect (adică camere ascunse sau camere care nu sunt clar vizibile).

În situațiile în care este necesară confidențialitatea, cum ar fi toaletele, vestiarele și saloanele pentru angajați în unele state, camerele nu ar trebui să fie niciodată folosite. Alternative precum senzorii de mișcare sau senzorii de vaporizare, care oferă informații, păstrând anonimatul, pot fi încă folosite pentru a proteja aceste locuri în școli.

Impactul financiar al camerelor de securitate

Costurile financiare pot reprezenta, de asemenea, o provocare pentru școli. Ca exemplu, în 2019, Consiliul școlar Lake County din Florida a achiziționat 1.526 de camere noi de securitate pentru școlile gimnaziale și liceale. Camerele și instalarea au fost setate să nu coste mai mult de 600.000 de dolari. Un argument de vânzare major pentru district este că noile camere vor oferi o calitate bună a imaginii într-un flux live, ceea ce poate fi util pentru forțele de ordine în caz de urgență.

Costul total al sistemului dumneavoastră depinde în totalitate de numărul și calitatea camerelor necesare pentru a vă satisface nevoile.

Camere de securitate pentru școli și universități

Nici cel mai vigilent campus nu este imun la tentativele de activitate criminală care amenință securitatea școlii. Au trecut vremurile în care puteai avea încredere că școala ta era în siguranță doar pentru că avea performanțe bune din punct de vedere academic. Camerele de luat vederi ale școlii încurajează elevii să aibă cel mai bun comportament al lor și îi descurajează pe bătăuși să se comporte.

După ce au pus camere video pe coridoare, mai multe școli au raportat o reducere cu 70% a agresiunilor. Utilizarea camerelor asigură monitorizarea continuă și adecvată a terenurilor școlii.

Camere CCTV în colegii

Camerele CCTV din colegii au devenit un element de bază al configurației de siguranță a campusului. În general, majoritatea profesioniștilor în protecția securității campusului par să susțină foarte mult instalarea camerelor de securitate și folosesc frecvent această tehnologie pentru a-și face treaba și pentru a-și face campusurile mai sigure și mai sigure.

Potrivit revistei Campus Safety, peste nouă din 10 școli și universități instalează camere de securitate în campusurile lor. În plus, 96% dintre respondenți spun că campusurile lor au deja sisteme de supraveghere video, 66% spun că organizațiile lor intenționează să-și cumpere sau să-și modernizeze tehnologia de supraveghere video în următorii trei ani.

Beneficiile unui sistem de securitate video școlară

Pentru a se pregăti mai bine pentru orice situație viitoare, echipele de siguranță și securitate din școli folosesc camere de securitate pentru a atenua criminalitatea din campus și pentru a îmbunătăți vizibilitatea activităților și operațiunilor de zi cu zi. Trei beneficii majore pe care le oferă CCTV în campus sunt:

  • Descurajați criminalitatea în campus: Supravegherea școlii poate ajuta la protejarea elevilor în timpul activităților școlare obișnuite. Camerele de supraveghere a școlii, în special, descurajează vandalismul, hoția și violența pe terenurile școlii, precum și multe alte tipuri de comportamente suspecte sau nefaste, prin reglementarea și standardizarea managementului vizitatorilor școlii non-stop.
  • Monitorizare de la distanță: în 2020, am învățat importanța de a avea soluții la distanță bazate pe cloud. Camerele de securitate le permit administratorilor să monitorizeze spații mari deschise de la distanță.
  • Liniștea sufletească: încrederea școlii în securitatea campusului este întărită atunci când acestea sunt capabile să vizioneze imagini de la camerele școlii. Acest lucru are ca rezultat un mediu de siguranță proactiv în care un comportament bun poate fi evidențiat.

Camere de supraveghere a școlilor și supraveghere video în școli

Instalarea camerelor de securitate în sălile de clasă va depinde în cele din urmă de ceea ce administratorii, părinții și profesorii consideră că este cel mai bun în ceea ce privește abordarea nevoilor școlii. În timp ce datele arată că, atunci când sunt utilizate corespunzător, camerele de securitate sunt o forță pentru bine, districtele școlare au nevoie de îndrumare pentru a se asigura că respectă cele mai bune practici.

Concluzia este că, lucrând cu un furnizor profesionist de securitate , școlile pot integra în mod corespunzător camerele de securitate și își pot consolida în mod semnificativ poziția generală de siguranță.

Articol preluat si tradus de pe: getsafeandsound.com


[/fusion_text]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Facebook Securitate in Romania

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate.Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate. Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management. Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

close

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security