Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.

Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.

Experiența similara este cel mai bun trainer.  Companiile care investesc în transformarea experienței – oameni, procese și tehnologie – demonstrează performanțe superioare comparativ cu cele care nu fac acest lucru.

În piata actuala de securitate experiența similara este esențială. De fapt, clienții sunt dispuși să plătească mai mult pentru serviciile care beneficiaza de experiența similara. Mai mult decât prețul sau calitatea produselor, experiența va fi în curând cel mai mare diferențiator pentru atragerea clienților.

Piata de securitate devine din ce în ce mai competitiva, prin urmare dacă un client nu este mulțumit de serviciul pe care îl primește, își poate duce afacerea în altă parte. Companiile de securitate trebuie să se concentreze pe crearea unei experiențe similare de excelenta.

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când va bazati pe experienta similara:

Cunoaște-ți clienții

Înainte de a putea crea o experiență similara de calitate a clienților, trebuie să știți cu cine lucrați. Studiile au constatat că multi dintre clienti ar prefera să facă cercetări online în loc să interacționeze cu un reprezentant de vânzări, deoarece consideră că reprezentanții își promoveaza propriile interese în loc să încerce de fapt să rezolve problema clientului.

Clientii in piata de securitate sunt, de asemenea, sub o mare presiune. Ei sunt responsabili pentru cheltuirea banilor companiei cu înțelepciune și pentru alegerea unui serviciu care va crește eficiența și veniturile. Ei experimentează anxietate în timp ce cercetează și fac o achiziție, iar anxietatea persistă după ce a fost efectuată achiziția. Având în vedere acest lucru, este important să dovediti o experiență similara care să aduca reale beneficii clientilor.

Înțelegerea nevoilor unice ale fiecărui client este esențială. De asemenea, ar trebui prospectati in permanenta în ce industrie lucrează clientii, concentrarea geografică a acestora și care sunt asteptarile lor referitoare la calitate.

Focus pe client

Experiența similara este construită din fiecare interacțiune pe care un client o are cu compania ta. Totul, de la un apel telefonic la un panou publicitar sau la un anunț web, contribuie la percepția și experiența similara. Este esențială crearea unei viziuni centrate pe client, focusate pe întreaga companie. Fiecare interacțiune ar trebui să fie pozitivă și să-l facă pe client să se simtă apreciat.

O bună experiență  trebuie să fie intenționată. Este nevoie de efort din partea tuturor pentru a cunoaște rolul pe care experienta similara îl joacă în consolidarea încrederii cu clienții și satisfacerea nevoilor acestora. Clienții pot spune când o companie se concentrează asupra lor sau se concentrează numai pe realizarea de vânzări și câștigarea de bani. Dă tonul în cadrul organizației tale pentru a pune clienții pe primul loc. Împuterniciți angajații dvs. să ia măsuri pentru a satisface nevoile clienților și să facă ceea ce consideră că este cel mai bine pentru a rezolva problemele și a construi relații. Experiența similara nu are succes decât dacă provine de la toate nivelurile de management.

Oferiți experiențe personalizate

La fel ca un client care intră într-un magazin si vrea marfa de calitate, clientii din piata de securitate nu vor să fie împinși catre o soluție unică. Odată cu creșterea concurenței, companiile de securitate riscă să se plafoneze. Cel mai bun mod de a lupta împotriva acestui lucru este de a adăuga plusvaloare cu servicii personalizate.

Personalizarea trebuie să se întâmple în fiecare moment al derularii contractului. De la cunoașterea in amanunt a clientului până la stabilirea unei comunicări puternice până la oferirea celor mai bune recomandări de servicii, personalizarea devine prioritara. Clienții trebuie să știe că sunt apreciați și asta vine din efortul sustinut pentru a-i cunoaște și a crea oferte care să le satisfacă cu adevarat nevoile.

Clientii din piata de securitate sunt deseori atrași în mai multe direcții calitative și apreciază atunci când companiile își pot personaliza cu adevarat ofertele. Cel mai bun mediu pentru clienți este  intuitiv și flexibil. Clientii vor aprecia o companie de securitate care poate să le ofere servicii cu adevarat utile si de calitate.

Folosiți tehnologie si inovatie

Clienții folosesc deja noi tehnologii și găsesc informații pe internet, astfel încât companiile de securitate trebuie să se axeze pe noutate si inovatie tehnologica. Profitând de lucruri precum automatizarea, inteligența artificială și învățarea automată nu numai că ajută la crearea unei experiențe similare benefica pentru clienți, dar le oferă și un avantaj competitiv.

Folosiți prospectarea clienților pentru a automatiza cât mai multe servicii. Utilizați comunicarea online pentru a vă conecta cu clienții oricând doresc. Creați un algoritm pentru a prezice nevoile clientilor. Construiți un sistem digital care eficientizează comunicarea. Utilizați o bază de date pentru a genera recomandări de produse personalizate. Posibilitățile de utilizare a noilor tehnologii sunt nelimitate și pot fi adaptate la nevoile fiecărei companii și clienț. Păstrați focus asupra dezvoltărilor noilor tehnologii, astfel încât să fiti mereu înaintea concurentei.

Educați și sfătuiți

Una dintre cele mai mari nemultumiri ale clientilor este că reprezentanții de vanzari sunt prea insistenți și nu sunt utili. În multe cazuri, cumpărătorii fac o mare parte din cercetare singuri pentru a evita agentii de vânzări cât mai mult posibil. Pentru a schimba acest stigmat, piata de securitate trebui să se concentreze pe oferirea proactivă a unui rol consultativ. Clintii doresci să interacționeze cu un reprezentant de vânzări care oferă noi informații despre piata față de cineva care le spune ceea ce știu deja.

În loc sa se limiteze la vanzari, companiile de securitate ar trebui să se concentreze pe educarea și consilierea acestora. Cei mai de succes vanzatori sunt cei care pun întrebări despre nevoile clienților lor și își aloca timp pentru a-i educa cu privire la cele mai bune opțiuni. Acest lucru poate veni într-o serie de formate, cum ar fi să vă prezentati ca un expert al industriei de securitate cu o bogata experienta similara sau să oferiți servicii individuale pentru a face recomandări cheie despre servicii si produse.

Oferirea de consultanta bazata pe experienta similara poate ușura activitatea de vanzari și poate crea o relație de încredere pe termen lung. Clienții care știu că pot primi si experienta similara în loc de o simpla oferta de servicii, vor reveni mereu.

Oferiți asistență permanenta dupa incheierea contractului

 Construirea relațiilor pe termen lung se bazeaza pe consultanta oferita si dupa incheierea contractului. Prestarea unui serviciu de calitate înseamnă mai mult decât derularea contractului. De asemenea, înseamnă a ajuta clienții să găsească modalități de a lucra mai eficient cu noile lor produse și de a-și satisface în mod constant nevoile.

Serviciul post-cumpărare include menținerea legăturii cu clienții și cunoașterea nevoilor lor pe măsură ce compania lor crește și evoluează. De asemenea, înseamnă furnizarea de asistență pentru depanare și formare continuă pentru a utiliza produsele la potențialul lor maxim. Furnizarea unui serviciu de încredere după cumpărare asigură continuarea relatiei pe termen lung.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sigla-verifies.png

Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Scrie un mail: securitate @ verifies.ro


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security:  Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte. Consultanta si servicii pentru industria de securitate

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara, Recrutare si Training

Contacteaza un consultant Verifies pentru a afla mai multe informatii   www.verifies.ro

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security