AZiTREND – Primii 3 ani de succese în România

AZiTREND împlinește 3 ani! A fost o perioadă foarte intensă, cu multe întrebări, decizii de luat, greutățile și incertitudinile începutului, dar și cu multe satisfacții. Cu o echipă mică, însă deosebit de tenace și talentată, am dovedit că dacă există o idee în care crezi, orice se poate realiza.
Am avut multe proiecte, unele ce ne-au dat bătăi de cap, cearcăne și nopți nedormite, dar până la urmă le-am dus pe toate până la final cu bine.
Ce satisfacție mai mare poți avea decât atunci când știi că ai făcut tot ce a fost necesar pentru a mulțumi un client? Și acesta, nu doar că și-a redus pierderile sau și-a optimizat procesele, realizând niște economii importante datorită soluțiilor tale, dar afli după aceea că te recomandă și altor parteneri?
Pentru că, în domeniul nostru, nu reclama convențională ajută, ci relațiile B2B, cele care au cel mai mare impact și doză de încredere.
Sigur, au mai fost și erori și lucruri de corectat sau înlocuit. Însă până la urmă le-am rezolvat și în acest moment peste 10 mii de camere CCTV, integrate împreună cu alte sisteme diverse, asigură servicii de cel mai înalt nivel de profesionalism, mai bune și mai ieftine în toată țara.
În timp, ne-am diversificat activitatea, plecând de la TRASSIR, Sigur, AZiGUARD și completând apoi cu UR Fog și Intelligence Retail, pentru a livra clienților și partenerilor soluțiile integrate complete. Și în viitor gama noastră de aplicații profesionale și de servicii se va dezvolta puternic, încorporând din ce în ce mai mult partea de Artificial Intelligence.

3 ani de AZiTREND

O fi mult, o fi puțin?… Nu știm. Cert este că și de-acum înainte vom fi aici pentru clienții noștri, care pot fi siguri că au în noi un partener serios, ce le va pune la dispoziție cele mai bune tehnologii existente, în condițiile optime de preț.

Vă mulțumim tuturor, clienților, colaboratorilor și partenerilor noștri pentru primii 3 ani din istoria AZiTREND. Abia așteptăm să lucrăm împreună și în continuare!


 

AZITREND Distribution ofera sisteme integrate de securitate. Profesionistii nostri concep cele mai inovative si eficiente sisteme de supraveghere, care includ atat echipamente de ultima generatie cat si platforme sotware integrate, analizand atent cerintele clientilor nostri.

Contact

Strada Biharia 67-77, Corp F, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, +40 755 111 200, office@azitrend.ro

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate