AZiTREND a participat la Conferința Națională SECURITATEA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE ȘI IMPLICAȚIILE INTELIGENȚEI ARTIFICIALE

Asociatia Romana Pentru Tehnica De SecuritateARTS – a organizat miercuri 5 iunie Conferinta Nationala cu tema SECURITATEA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE ȘI IMPLICAȚIILE INTELIGENȚEI ARTIFICIALE.

O tema atat de actuala, dar si generoasa totodata. Pentru ca AI (Artificial Intelligence) incepe sa patrunda din ce in ce mai adanc in toate domeniile ce implica tehnologiile de varf. Iar in prezentul context social, ce evolueaza cu o rapiditate nemaiintalnita, si metodele de asigurare a sigurantei trebuie sa tina pasul, in acelasi ritm sustinut.

Iata de ce AZiTREND a fost sponsor principal al evenimentului, considerand ca atat tema propusa, dar mai ales solutiile pe care le putem oferi reprezinta o alaturare perfecta. Temele adoptate de speakerii invitati au fost diverse, acoperind tendintele noilor tehnologii si aplicarea lor concreta in situatiile reale. Prezentarile au fost diverse, incepand de la definirea AI, trecand prin detecția de incendiu în zone speciale pe baza accesului inteligent de la distanță, ingineria sistemelor de securitate la incendiu si de securitate fizica in cladiri, pana la aspectele legale si limitari in aplicarea AI in supravegherea video.

Doru Asmarandei, general manager AZiTREND a prezentat domeniile in care s-au creat deja solutii smart de imbunatatire a serviciilor de securitate, dar si de reducere a bugetelor de securitate, ca urmare a implementarii acestora. Retail, industrial, mari depozite, banking, constructii, horeca, parcari sau smart city – peste tot se folosesc proiecte ce includ si componenta AI.

Pentru toti specialistii interesati de domeniu, puteti gasi aici atat toate materialele prezentate, cat si galeria foto a evenimentului. Cu siguranta, AZiTREND va participa si in viitor la orice eveniment ce va promova introducerea noilor tehnologii in serviciile de securitate.

 


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate