AZiTREND Distribution anunata lansarea de curand a unui nou proiect ce foloseste o aplicatie TRASSIR! Colegii nostri de la SAICO GENERAL CABLES, care sunt parteneri autorizati AZiTREND, au proiectat si instalat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, al echipei CFR Cluj, o aplicatie complexa, extrem de utila. Aceasta foloseste mai multe camere CCTV pentru a supraveghea, in cel mai mic detaliu, activitatea spectatorilor din tribune. Pe scurt, este vorba de mai multe sisteme formate din camere fixe TRASSIR care iau cadre generale, iar in cazul in care se identifica vreun incident, o camera speed-dome extrem de puternica realizeaza instantaneu zoom si focus pe zona respectiva, oferind toate detaliile necesare identificarii persoanelor implicate.


Totul cu un singur click al operatorului, pentru ca activitatea este monitorizata permanent dintr-un dispecerat video, dotat cu tehnica de ultima generatie. Astfel, beneficiarii sistemului, respectiv Clubul CFR Cluj si Jandarmeria, pot avea informatii live despre orice activitate suspecta din tribune. Iar in cazul in care este nevoie sa se caute in arhive diverse actiuni sau persoane, se realizeaza foarte usor cautarea oricarui eveniment, in doar cateva click-uri.
Testul s-a facut deja, cu succes, la meciul cu Dinamo Bucuresti, iar zilele viitoare asteptam si sa vedem cum se realizeaza monitorizarea tribunelor si in confruntarile internationale. Acum, Clubul CFR Cluj va asigura o securitate maxima la toate evenimentele de pe stadion, oferind conditii excelente atat fanilor echipei, cat si tuturor spectatorilor vizitatori.
Va invitam la stadion!


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security