Un proiect implementat de AZiTREND a obținut prestigiosul trofeu Outstanding Security Performance  Awards

Prestigiosul OSPA a fost câștigat, la categoria pentru cel mai bun Manager de Securitate, de domnul Ionel Daniel Moldoveanu, Security Manager la Selgros România, care a fost nominalizat pentru un proiect complex implementat de AZiTREND, prin partenerii săi Brahms International și Eutron Invest.
Soluția îmbină elemente multiple de Retail Analytics cu Face Recognition, LPR – License Plate Recognition și cu serviciul AZiGUARD – noul concept de pază electronică. Impactul este substanțial în creșterea securității, odată cu reducerea costurilor totale.

 

 

Proiectele AZiTREND – nominalizate la două categorii ale prestigioaselor premii OSPA.        

Vineri 16 noiembrie, la Marea Gală OSPA Romania, organizată la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, s-au decernat premiile anuale pentru industria de securitate din România. Outstanding Security Performance Awards – OSPA face parte din programul global realizat de Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards, pentru a recunoaște și a recompensa companiile din sectorul securității private cu performanțe excepționale de-a lungul anului.
Astfel, ne face o deosebită plăcere sa împărtășim cu dumneavoastră cel mai recent succes obținut de Echipa AZiTREND.

La această ediție, AZiTREND a fost nominalizată pe lista scurtă a finaliștilor la două dintre categoriile prestigioasei selecții. A doua a fost pentru cea mai bună companie cu servicii complete de instalator / integrator din România. Proiectul cu care AZiTREND a intrat în competiție este bazat tot pe platforma TRASSIR și a fost implementat deja la magazinele MyAuchan. El are ca obiectiv reducerea substanțială a pierderilor și fraudelor în această rețea de magazine. Totodată, a fost apreciată și punctată ca atare reducerea costurilor de securitate, ceea ce duce la amortizarea investițiilor într-un timp foarte scurt.

Îi adresăm sincere felicitări domnului Ionel Daniel Moldoveanu pentru prestigioasa distincție obținută! Îi mulțumim atât lui, cât și Partenerilor noștri, pentru încrederea acordată echipei noastre și platformei VMS TRASSIR.
Totodată, mulțumim și membrilor comisiei OSPA de evaluare, care au considerat soluțiile AZiTREND ca fiind unele remarcabile, de top.
Iată, așadar, că anul 2018 a fost unul de excepție în evoluția companiei noastre, în care eforturile depuse de intreaga echipă au fost recunoscute la cel mai înalt nivel.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Consultanta de securitate, Audit securitateSelectie, Evaluare si Audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Grow – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie,management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

 

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security