Ce este AZiGUARD?

Practic, reprezinta combinatia perfecta pentru serviciile moderne de securitate. Permite ca paza si supravegherea intr-o anumita zona sau perimetru sa fie realizate cu un sistem de camere video, deservite de serverul TRASSIR. Acesta are module complexe de analiza video, printre care si cel specific, denumit Human Detector. Dupa cum ii sugereaza si numele, acest modul are capabilitatea de a determina imediat in imagini daca, intr-un anume teritoriu si interval de timp intervin forme umane. In acel moment, TRASSIR declanseaza o alarma in dispeceratul video al operatorului de servicii, care poate prelucra acea alarma in mai multe moduri.

Poate transmite un mesaj audio persoanei sau persoanelor care au incalcat „bariera” zonei protejate. In acelasi timp, comunica cu echipajele de interventie aflate in proximitate, pentru a se deplasa la fata locului si a rezolva operativ incidentul. Pe scurt, atat de simplu functioneaza AZiGUARD.

Din ce este compus sistemul AZiGUARD?

Elementele principale ale AZiGUARD sunt:

sistemul CCTV. Poate fi compus din orice camere analogice sau IP, cu orice rezolutie. Evident, cu cat rezolutia si time-frame-ul camerelor sunt mai mari, cu atat acuitatea si calitatea detectarii sunt crescute.

platforma TRASSIR, oferita de AZiTREND, avand modulul Human Detector, special proiectat pentru aceste activitati. Este cel mai performant soft de analiza video de securitate. Este compatibil cu aproape toate camerele video de pe piata (99,9% dintre ele).

partenerul de servicii de monitorizare si supraveghere, care sa fie dotat cu dispecerat video, conectat la serverul TRASSIR.

partenerul de servicii de interventie operativa, care sa aiba in proximitate echipajele necesare rezolvarii operative a eventualelor incidente aparute.

Intreg acest ecosistem trebuie sa functioneze perfect, dupa niste proceduri stricte si specifice, astfel incat UNIVERSUL AZIGUARD sa fie unul sigur, garantat!

#trassir #aziguard #pazaelectronica #videomanagementsystem #pazaperimetrala


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate