Familia și casa sunt bunurile cele mai prețioase. Ce fel de activități ar trebui sau nu să se desfășoare în sau în jurul casei tale? Care ar putea fi cel mai prost scenariu care s-ar putea întâmpla cu o inchisa pe perioada vacantei? Acestea sunt unele dintre cele mai mari preocupări ale noastre atunci când discutam despre siguranță pentru domiciliu. Aceste scenarii vă pot face să vă întrebați, care sunt avantajele securității rezidențiale?

 

Ce este securitatea rezidențială?

Un sistem de securitate rezidențială nu numai că vă asigură un mediu sigur pentru voi și pentru cei dragi, dar vă ajută și să vă protejați casa și lucrurile personale de potențiale daune. Sistemele și serviciile de securitate rezidențiale pot varia de la o supraveghere minimă pana la supravegherea de la distanță precum si măsuri de securitate complexe, la nivel superior. De exemplu,  serviciul agenților de securitate care patrulează și monitorizează zona rezidentiala sau servicii de screening pentru vizitatori.

Avantajele securității rezidențiale

Mulți oameni sunt interesați de ideea securității rezidențiale, dar uneori pot fi îngrijorați de costurile potențiale pentru servicii de securitate complexe.  VerifiES va poate ajuta sa gasiti furnizorul potrivit. Există o mulțime de motive pentru care ar trebui să investiți în securitatea rezidențială:

  • Prevenirea spargerilor, daunelor materiale și jafurilor;
  • Protecție împotriva incendiilor și a altor dezastre;
  • Protecția terenurilor și a bunurilor;
  • Monitorizare si supraveghere video;
  • Managementul energiei electrice;
  • Servicii de urgență și asistență medicală;
  • Primele de asigurare a locuinței reduse;
  • Prevenirea scurgerilor de gaz;
  • Acces de la distanță pentru automatizare la domiciliu (pentru controlul luminii, termostate etc.).

De ce să folosiți securitatea rezidențială?

Niciun sistem de automatizare nu vă va putea ajuta mai bine decât monitorizarea complexa. Dacă pretul vă preocupă, luați în considerare costurile potențiale pentru repararea sau înlocuirea bunurilor deteriorate și / sau alte situații care pot fi prevenite prin utilizarea unui sistem de securitate rezidențială.

VerifiES este aici pentru a vă ajuta

VerifiES este pregatit să vă ofere cele mai fiabile si complexe servicii de securitate rezidențiala. Dacă aveți alte întrebări despre securitatea rezidențială, vă rugăm să nu ezitați să contactați și să discutați cu unul dintre consultantii noștri.

Intra in legatura acum cu un consultant VerifiES

securitate@securitateinromania.ro


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate
VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate
VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare pentru industria de Securitate
VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate