Meet The Buyers - Eveniment ASIS

Meet The Buyers – Eveniment ASIS

Meet The Buyers”, Eveniment ASIS – 26 Septembrie 2024

Dragi membri, 

ASIS România are plăcerea să vă invite la ediția din acest an a evenimentului “Meet The Buyers”, care va avea loc pe 26 Septembrie, la Spaces Unirii (Bd. Corneliu Coposu 6-8, București).

Anul acesta, vom avea ocazia să urmărim prezentările a doua companii de specialitate de pe piața din România: ➊ FieldOS și ➋ Hyperfy.

FieldOS ne propune o soluție inovatoare de simplificare a modului de gestionare a activelor, angajaților, contractorilor și locațiilor, optimizând operațiunile de întreținere și administrare. Softul permite crearea și gestionarea în timp real a comenzilor de lucru, monitorizarea stării activelor și optimizarea duratei de viață a echipamentelor prin programarea întreținerii preventive. De asemenea, FieldOS automatizează gestionarea facilităților, permițând operatorilor să răspundă rapid cererilor de întreținere și să asigure funcționarea fără întreruperi a locațiilor. Cu o vizibilitate completă asupra consumabilelor și nevoilor de achiziție, FieldOS asigură disponibilitatea continuă a pieselor necesare, optimizând fluxul de aprovizionare.

Prezintă: Ion Gavrilescu, Managing Director. Meet The Buyers – Eveniment ASIS.

Hyperfy aduce inovația în securitatea fizică. Hyperfy depășește granițele soluțiilor clasice bazate pe pază umană, propunându-și să aducă valoare adăugată prin optimizarea serviciilor de securitate fizică cu ajutorul tehnologiei. Hyperfy pune la dispoziția clienților platforme software pentru securitate fizică, tehnologii IoT și soluții de inteligență artificială, punând la dispoziția clienților centre proprii de operațiuni pentru monitorizare 24/7, intervenții cu agenți de securitate și instalare și mentenanță tehnică. Astfel, compania consolidează securitatea fizică prin tehnologie, oferind soluții complete pentru clienții săi.

Prezintă: Andreea Anton, Commercial Director. Meet The Buyers – Eveniment ASIS.

Agenda evenimentului

18:15 Deschidere

18:30 Prezentare FieldOS

18:50 Prezentare Hyperfy

19:10 Networking

21:00 End

Detalii și înregistrare

Evenimentul va avea loc în format fizic, la adresa menționată mai sus. Pentru informații suplimentare, respectiv pentru înregistrarea la eveniment, vă rugăm răspundeți acestui e-mail, indicând numele dvs. și compania pe care o reprezentați, termenul de confirmare a participării fiind 20.09.2024.


Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

sisteme de securitate verifies

VerifiES Security – Eficienta in SecuritateServicii si Sisteme de Securitate si siguranta la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Sisteme de securitate si siguranta. Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Instalare sisteme de securitate si siguranta. Efractie. Control acces. CCTV. Detectie incendiu. Sonorizare si evacuare. Instalare si integrare sisteme de securitate retail. Instalare sisteme de securitate perimetrale.

Servicii de securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Evaluare de risc la securitate fizica. Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Mentenanta sisteme de securitate si siguranta.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate