security training – CRT5 – WE WILL "CERTIFIVE" YOU

Asigurați-vă că programele au alocat timpul de pregătire necesar
Deși programa de formare poate avea un caracter general, există, de asemenea, cursuri care oferă un conținut suplimentar complex si care necesită timp suplimentar de pregătire. Dacă acest orar nu poate fi alocat, atunci conținutul trebuie redus astfel încât timpul de pregătire să fie suficient pentru a acoperi sarcinile comune de pază. Acesta este un exemplu de calitate peste cantitate.

Solicitați implicarea formatorilor profesioniști în actualizarea materialului de instruire.
În unele programe, cursantii sunt instruiți într-un mediu pasiv, în sala de curs, fără posibilitatea de a pune in practica teoria. Managerii ar trebui să solicite experților din comunitatea educațională o programa interactiva pentru instuirea formatorilor.

 Experții in formare, locali sau naționali pot fi, de asemenea, capabili să evalueze programele de calificare a formatorilor pentru a determina dacă sunt necesare calificări de formator la un nivel superior.

De exemplu,formatorul în practici de securitate poate dobandi expertiză în redactarea rapoartelor, patrulare, evaluări de risc și investigatii de securitate fizică. In acest fel, formatorul va asimila programa de instruire de baza și, de asemenea, va fi capabil sa dezvolte si alte planuri de curs și metode de predare adecvate.

Adăugați un element practic obligatoriu la programul de formare
Reducerea conținutului de formare la esențial va oferi mai mult timp cursantilor pentru activitati practice.

Pentru cele mai multe programe, instruirea bazată pe scenarii practice ar fi recomandată ca element obligatoriu.

Asociatiile profesionistilor din securitate ar trebui să ofere permanent feedback despre dezvoltarea sau îmbunătățirea conținutului programelor de formare.
Studiile au stabilit că, în multe cazuri, nimeni nu putea explica modul în care au fost luate deciziile privind conținutul programei de studiu. Materialele de formare în domeniul securității ar trebui să fie elaborate de către profesionistii activi din industria de securitate. Implicarea utilizatorilor finali ai industriei de securitate în aceste comisii ar îmbunătăți probabil percepțiile privind eficacitatea programelor și ar duce la îmbunătățirea programelor existente.

Organismele de licențiere ar trebui să se asigure că timpul de așteptare pentru obținerea unei licențe de securitate este cât mai scurt posibil.
Întârzierile datorate timpului de așteptare a licențelor pot fi o barieră semnificativă pentru angajarea de personal adecvat pentru a îndeplini cerințele clienților. Unii furnizori de servicii de securitate și departamentele interne de securitate au funcții care rămân vacante din cauza acestor întârzieri. De asemenea, organismele de licențiere ar trebui să solicite ajutor din partea industriei de securitate cu privire la modul de reducere a timpilor de așteptare a licențelor; unii furnizori de contracte pot avea experiență în îmbunătățirea eficacității procesului de licențiere, pe baza experienței anterioare.

Creșterea cerințelor de competență lingvistica.
Este în interesul tuturor părților să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale personalului de securitate. 
O competenta lingvistica necorespunzatoare reduce capacitatea unui agent de securitate de a efectua investigații, de a scrie rapoarte, de a ajuta publicul, de a transmite mesaje de urgență sau de a depune mărturii în instanță. Sunt necesare cunostinte solide de comunicare scrisă și verbală.

Autoritatile ar trebui să stabilească standarde minime pentru formatori pentru a se asigura că acestia au un nivel de experiență de securitate competitiv, precum și experiență in activitatea de formare
Acest lucru ar însemna că numai cei care au lucrat în industria de securitate pentru o perioadă de timp minimă (probabil trei-cinci ani) ar putea avea competenta. Acest lucru ar însemna, de asemenea, că formatorii ar trebui să își dovedească pregatirea prin diplome de formatori.
În unele tari, formatorii sunt obligati aibă experiență practica de securitate, cu excepția cazului în care au experienta anterioara in aplicarea legii. Experienta miltara nu poate fi asimilata intotdeauna cu experienta in activitatea de securitate.

Autoritățile ar trebui să ia în considerare crearea unui grup de profesioniști în domeniul securității pentru a lucra cu agențiile de autorizare pentru a monitoriza și gestiona procesul de formare și autorizare al personalului de securitate.
Crearea unui astfel de grup ar contribui la îmbunătățirea profesionalismului industriei de pază și ar ajuta la abordarea problemelor de autorizare. De asemenea, ar îmbunătăți comunicarea între organismele de licențiere și industria de securitate. Acest grup de experți ar putea participa și la punerea în aplicare a multor recomandări anterioare.

Articol adaptat de pe Asisonline.org


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security