Instalarea, armarea, dezarmarea, plata taxelor lunare și gestionarea alarmelor false sunt toate lucrurile legate de sistemele de securitate monitorizate, ceea ce vă poate determina să vă întrebați dacă sistemele de securitate la domiciliu merită eforturile inerente. Aceasta este o întrebare bună de pus pe măsură ce luați în considerare modul în care vă puteți proteja cel mai bine obiectele de valoare și pe cei dragi.Există o mulțime de elemente la care trebuie să ne gândim atunci când vine vorba de sistemele de securitate la domiciliu și asta include modul în care sistemul de securitate ar putea aduce beneficii dvs. și familiei dvs. 

 

 

 

1. Securitatea obiectelor de valoare

Acesta este, desigur, beneficiul la care se gândesc imediat cei mai mulți oameni. Probabil că toți cunoaștem pe cineva care a pierdut electronice, bijuterii sau alte obiecte de mare valoare din cauza unei spargerila domiciliu. Tragedia se agravează atunci când obiectul este o moștenire de familie de neînlocuit. Un sistem de securitate la domiciliu are o alarmă care îi sperie pe mulți potențiali spărgători și poate anunța politia sau o firma de monitorizare / interventie in cazul in care cineva încearcă o spargere.

2. Descurajează criminalitatea

Diverse studii de securitate au constatat că, odată cu creșterea numărului de sisteme de securitate la domiciliu într-o zonă, numărul jafurilor rezidențiale a scăzut în acea zonă, chiar și pentru persoanele care nu aveau propriul sistem de securitate. Instalarea unui sistem de securitate nu numai că vă protejează, ci ajută și zona in care locuiti să fie un loc mai sigur pentru toată lumea.

3. Permite accesul de la distanță la casa ta

Sistemele moderne de securitate vă permit acum să monitorizați de la distanță ce se întâmplă în casa dvs. atunci când nu sunteți acolo. În funcție de furnizorul dvs., puteți monitoriza ceea ce se întâmplă prin intermediul camerelor instalate în casa dvs., precum și controla termostatul, încuietorile ușilor, luminile și alte dispozitive din casa dvs.

4. Reduce cheltuielile pe asigurari

Da, este posibil să plătiți o taxă lunară pentru sistemul dvs. de securitate, dar dacă aveți sistemul în casa dvs., puteți reduce cheltuielile pentru asigurari cu până la 20%. Acest lucru, combinat cu celelalte avantaje, face ca un sistem de alarmă să fie o investitie bună.

5. Vă anunță urgentele pentru incendiu sau gaze / monoxid de carbon

Puteți opta pentru a primi notificări dacă alarmele de fum sau de monoxid de carbon se declanșează atunci când sunteți departe de casă. În funcție de furnizor, îl puteți configura chiar și astfel încât serviciile de pompieri să fie alarmate instantaneu cu privire la aceste situații de urgență.

6. Ajută la supravegherea copiilor

Acesta este un alt avantaj al automatizării casei. Dacă sunteți la serviciu, puteți utiliza aplicația mobilă a furnizorului dvs. pentru a urmări ce se întâmplă în casa dvs. prin intermediul camerelor, astfel încât să știți pe cine vă invită adolescenții atunci când sunteți plecat. Dacă aveți încuietori automate ale ușilor, le puteți debloca chiar și de la distanță pentru a permite copiilor să intre după școală, astfel încât să nu fie nevoiți să vă faceți griji cu privire la purtarea (și potențialul pierderii) unei chei a casei.

7. Îmbunătățește gestionarea energiei electrice

Multe sisteme de securitate oferă termostate și prize inteligente . Dacă ați uitat să vă schimbați termostatul înainte de a pleca într-o călătorie, aceste automatizari vă permit să controlați termostatul pe orice dispozitiv conectat la internet. La fel, dacă credeți că ați lăsat fierul de calcat conectat, îl puteți opri de pe oricare dintre dispozitivele dvs. Acest lucru funcționează ca un instrument excelent pentru a aprinde și a stinge luminile în timp ce sunteți în vacanță pentru a oferi casei aspectul că cineva este prezent.

8. Obtineti liniște si relaxare

Sentimentul de securitate și relaxare pe care îl obțineți cu un sistem de alarmă este probabil cel mai mare beneficiu dintre toate. Pe lângă siguranță, încrederea în a te simți în siguranță te va ajuta să fii o persoană mai productivă, mai sănătoasă și mai concentrată. Adăugarea unui sistem de securitate acasă vă oferă un nivel suplimentar de apărare împotriva oricăror potențiali intrusi. Indiferent dacă închiriați sau dețineți un imobil, vă puteți bucura de avantajele pe care le aduce un sistem de securitate. Explorați-vă opțiunile folosind consultanta oferita de VerifiES , care vă ajută să vă identificați nevoile și obiectivele de securitate și să găsiți furnizorul potrivit pentru a le îndeplini.  

Intra in legatura acum cu un consultant VerifiES

securitate@securitateinromania.ro

   


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

 

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

 

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitateSolutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

 

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare pentru industria de Securitate

 
VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate