Compania: UTI Grup

Localitatea: Bucuresti

RESPONSABILITATI

– Coordonează întreaga activitate de mentenanță și service desfășurată în obiectivul dat în responsabilitate urmărind efectuarea la termen/în regim de urgență și în condiții corespunzătoare de calitate a lucrărilor prevăzute în contractele încheiate cu beneficiarii din zona de competență.
– Se efectuează periodic deplasări pentru a verifica activitatea echipelor.
– Se implică direct în lucrările de mentenanță preventivă și corectivă executate la beneficiari, în limita pregătirii și specializării/calificării pe care le are;
– Asigură programarea lunară/trimestrială/semestriala/anuală a reviziilor la instalațiile si echipamentele aflate în dotarea obiectivelor.
– Se monitorizează activitatea de mentenanță generală și service efectuată de către subcontractori la beneficiari, prin implicarea directă sau desemnarea tehnicienilor.
– Asigură asistență tehnică de specialitate și audit la clienți conform cerințelor prevăzute în contractele de mentenanță încheiate cu beneficiarii, sau la cerere, în concordanță cu reglementările cuprinse în legislația în vigoare.
– Urmărește direct modul în care personalul din subordine folosește timpul de lucru, în scopul încadrării duratei activităților în limita stabilită prin fișa de manoperă.
– Instruiește periodic, sau când situația impune, întreg personalul din subordine în legătură cu conținutul tuturor dispozițiilor transmise de către conducere, a reglementărilor interne pe linie de mentenanță, și a altor reglementări noi apărute în legislație.
– Răspunde de corectitudinea datelor înscrise în fișele de intervenție completate de echipele din subordine; conform procedurilor și normelor interne.
– Se implică în realizarea pontajului pentru personalul din subordine și transmite către pontator tabelul cu prepontajul aferent lunii respective; acordă suport acestuia pentru finalizare în timp a pontajului.
– Realizează la începutul anului programarea concediilor de odihnă pentru personalul din subordine.
– Participă activ la procesul de evaluare al performanțelor din cadrul companiei.
– Colaborează cu ceilalți coordonatori în vederea soluționării problemelor ridicate de clienți în baza contractelor aflate în vigoare.


CERINTE

– Studii superioare tehnice – instalatii mecanice, electrice

– Experiență minim 2 ani în coordonarea activității de mentenanță; personal in subordine

– Experiență în gestionarea personalului din subordine;

– Cunoștințe MS Office;

– Disponibilitate la deplasări.

– Permis de conducere categoria B


DESCRIEREA FIRMEI

UTI is a holding of powerful and flexible companies, capable of offering a wide and complex range of customized products and services.
UTI has a 28-year long experience on the national and international markets, its competencies in various fields are covered by its 4 business lines: Homeland and Defense Security, Information Technology and Communications, Traffic Management,
Construction and Facility Management and provides turnkey solutions for transportation, energy, oil & gas industry, government, local authorities, financial institutions, corporations and commercial sites. For the next five-year long period UTI has established bold strategic goals, such as listing to an European stock exchange and getting international brand recognition.

Pentru aplicatii accesati: UTI Grup


Securitate in Romania

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security