Cele mai importante 5 tendințe de supraveghere video ale Hanwha Techwin pentru 2021

Cele mai importante 5 tendințe de supraveghere video ale Hanwha Techwin pentru 2021

După cum a devenit tradițional în această perioadă a anului, Hanwha Techwin a anunțat ceea ce crede că vor fi primele 5 tendințe cheie pentru industria de supraveghere video în 2021.

Acestea acoperă soluții bazate pe AI, platformă deschisă, cloud, securitate cibernetică, protecție a datelor și probleme de confidențialitate.

Creșterea soluțiilor bazate pe AI

Un avantaj cheie al dispozitivelor EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) este faptul că au capacitatea de a rula aplicații software specializate. Acest lucru îmbunătățește eficiența resurselor, economisește timpul de procesare și minimizează cerințele de lățime de bandă ale rețelei.

Cu o funcționalitate sporită care este acum inclusă în soluțiile de învățare profundă bazate pe inteligenta AI, este probabil să existe o creștere mare a numărului de dispozitive implementate care pot procesa date EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution).

Reflectând convingerea că EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) va deveni o platformă deschisă, Hanwha Techwin intenționează să își consolideze platforma deschisă bazată pe AI și să colaboreze îndeaproape cu partenerii tehnologici pentru a crea ecosisteme intuitive, ușor de utilizat, scalabile și care pot satisface în timp util cerințele clienților în evoluție. .

Platformă deschisă extinsă

Platforma deschisă extinsă va facilita dezvoltarea unei game mai largi de piețe verticale personalizate și soluții specifice utilizatorului final.

Cu utilizatorii finali care doresc să obțină valoarea maximă din soluțiile video, dezvoltarea software-ului nu poate continua ca un proces absurd condus de o echipă internă de inginerie software a unei singure companii.

Open Security & Safety Alliance (OSSA)

Hanwha Techwin este membru fondator al Open Security & Safety Alliance (OSSA), o inițiativă care a reunit organizațiile care au aceleași idei împreună cu obiectivul de a contura specificațiile pentru o platformă comună pentru soluții de securitate și siguranță.

În 2021, Hanwha Techwin va colabora cu alți membri ai OSSA pentru a construi un cadru standardizat și accesibil, care să ofere flexibilitatea pentru soluțiile integrate care să fie dezvoltate și care să răspundă cerințelor regionale sau specifice utilizatorilor.

În paralel cu colaborarea cu alți membri ai OSSA, Hanwha Techwin intenționează să îmbunătățească în continuare compatibilitatea și interoperabilitatea produselor sale cu platformă deschisă în cadrul ecosistemului de supraveghere video.

Acest lucru va fi realizat prin includerea de aplicații de vârf de specialitate, soluții VMS și Cloud dezvoltate de parteneri tehnologici terți și ne va permite să oferim o gamă largă de soluții optimizate care să ofere beneficii practice în viața reală și să adauge o valoare semnificativă sistemelor de supraveghere video.

Cloud adoptat pe scară largă ca instrument de business insights

Cloud este utilizat pe scară largă acum ca o modalitate de actualizare a caracteristicilor produsului, precum și de a instala patch-uri de securitate. Cu toate acestea, creșterea numărului de dispozitive marginale implementate înseamnă că Cloud are, de asemenea, un rol important de jucat ca mijloc de gestionare în siguranță a dispozitivelor și de manipulare a unor cantități mari de date pentru a oferi business intelligence.

Hanwha Techwin intenționează să introducă o soluție Cloud care să le permită utilizatorilor să gestioneze mai ușor produsele de rețea IP Wisenet și să le monitorizeze starea în timp real.

La fel de importantă, soluția va genera rapoarte care oferă o mai mare conștientizare situațională și business intelligence, pe baza rezultatelor datelor analizate care au fost capturate la fiecare margine.

Securitatea cibernetică va deveni crucială

Datele fiind capturate, stocate și securizate din ce în ce mai mult pe EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) ca parte a unei fabrici inteligente, a unui birou inteligent, a unui magazin inteligent de vânzare cu amănuntul sau la o scară mai mare, o soluție de oraș inteligent, nevoia de protecție împotriva atacurilor cibernetice a devenit și mai esențială cerinţă.

Cu toate acestea, securitatea cibernetică este și va rămâne o problemă majoră pentru o aplicație, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acesteia. În 2020, Hanwha Techwin a inclus funcționalitate pionieră în securitatea cibernetică în cadrul Wisenet7, cel mai puternic chipset al său până în prezent.

Pentru a oferi utilizatorilor liniște sufletească știind că datele lor confidențiale vor fi păstrate în siguranță de hackeri, Hanwha Techwin a obținut, de asemenea, certificarea UL Cybersecurity Assurance Program (UL CAP) pentru chipsetul Wisenet7.

Respectarea protecției datelor și a confidențialității

GDPR din Europa și CCPA din SUA au atras atenția asupra companiilor care captează date cu caracter personal să aibă la dispoziție proceduri adecvate de confidențialitate.

În industria supravegherii video, problema protejării informațiilor de identificare personală pe baza datelor video este o problemă semnificativă. Este necesar să existe o abordare echilibrată care să asigure respectarea reglementărilor privind confidențialitatea, în timp ce se utilizează cât mai bine cele mai noi progrese în tehnologie și datele prelucrate.

Responsabilitatea corporativă

Hanwha Techwin apreciază pe deplin responsabilitatea sa corporativă de a ajuta utilizatorii să respecte reglementările de confidențialitate. Software-ul nostru de gestionare video SSM și WAVE, software-ul de editare și mascare video Smart Cover of Privacy (S-COP) și soluția de gestionare a confidențialității video (VPM), sunt toate concepute pentru a ajuta utilizatorii să respecte regulile, obținând în același timp un beneficiu maxim de pe urma camerelor și înregistrării solutiilor Wisenet.

 Strategia de vânzări

„ Rapoartele de cercetare de piață produse în mod independent și feedback-ul clienților dau greutate acestor previziuni ” , a spus Jeff (Chae Won) Lee, Director General Hanwha Techwin Europe.

„ În acest sens, foaia de parcurs a produselor și strategia noastră de vânzări iau în considerare faptul că, indiferent dacă integratorii de sistem sunt implicați în proiecte complexe, critice pentru misiune sau de supraveghere video de înaltă securitate, sau oferă doar securitate pentru un birou mic, fabrică sau aplicații de vânzare cu amănuntul, este posibil ca aceste tendințe și subiecte să aibă un impact major în următoarele 12 luni și după. 

articol preluat si tradus de pe www.sourcesecurity.com


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security