Benefits of Commercial Video Surveillance Systems for St. Louis Businesses

Când vine vorba de siguranța și securitatea generală a afacerii dvs., supravegherea video și camerele de securitate reprezinta o necesitate. Iată 25 de beneficii ale supravegherii video și motive convingătoare pentru care, dacă afacerea dvs. nu are un sistem de camere de supraveghere video, trebuie să luați în considerare acest lucru.

Camerele de securitate sporesc siguranța generală

Camerele de securitate ajută la prevenirea infracțiunilor și efracțiilor. Afacerile sunt predispuse la efractii de 4 ori mai mult decat o locuinta.

Supravegherea video previne furtul din magazine

Camerele de securitate amplasate în mod vizibil, pot ajuta la descurajarea infractorilor.Stiati ca 64 l% din toate întreprinderile mici sunt victime ale furtului angajaților, iar întreprinderile mici pierd între 25.000 și 33.000 USD în fiecare minut din cauza hoților din magazine?

Preveniți frauda

O afacere poate pierde până la 5% din venituri din cauza fraudei.

Supravegherea video poate preveni furtul angajaților

80% dintre furturi au avut loc în organizații cu mai puțin de 100 de angajați, iar peste jumătate au mai puțin de 25 de angajați.

Îmbunătățește securitatea

Organizațiile mici sunt mai vulnerabile la furtul angajaților. Acest lucru se datorează faptului că, adesea, in astfel de locatii există mai puține masuri de securitate.

Protejează împotriva efracției

60,5% din spargerii se savarsesc prin efractie. Mulți oameni cred că spargerile sunt pur și simplu infractiuni de oportunitate. Cu toate acestea, statisticile arată ca majoritatea spargerilor sunt de fapt intrări forțate (spărgerea geamurilor, strângerea încuietorilor, lovirea cu piciorul în uși etc.). Un sistem de securitate bun, inclusiv camere de supraveghere de securitate, poate fi un factor de descurajare pentru aceste tipuri de infracțiuni.

Percepție îmbunătățită pentru siguranța clienților

Prezența unui sistem de securitate eficient, inclusiv camere de securitate, arată clienților dumneavoastră că vă pasă de siguranța și securitatea lor.

Îmbunătățește securitatea exterioară pentru clienți și angajați

Camerele de supraveghere video vă protejează angajații atât direct, cât și indirect. Când sunt instalate în parcările companiei și în afara clădirii, acestea pot înregistra activitatea suspectă și pot permite agentilor de securitate să se asigure că angajații ajung la vehiculele lor în siguranță.

Camerele de securitate pot reduce riscul de vandalism

Proprietarii de afaceri plătesc direct și indirect pentru vandalism. Potrivit Administrației pentru Afaceri Mici din SUA, un singur incident de vandalism costă în medie 3.370 USD. S-a dovedit că sistemele video de securitate plasate în mod vizibil, reduc în mod dramatic amenințările de violență și vandalism la adresa întreprinderilor.

Îmbunătățiți productivitatea angajaților și a operațiunile de afaceri.

Creșterea vânzărilor

Camerele video vă pot ajuta, de asemenea, să vindeți mai multe produse din magazinul dvs. de retail. Cum? Acestea facilitează urmărirea tiparelor de trafic ale clienților în întreaga afacere. Acest lucru vă permite să plasati marfa și să ajustați stocul, astfel încât să profitați din plin de zonele „naturale” cu trafic intens.

Liniște sufletească 24/7

Monitorizare continuă în timp real – Supravegherea la distanță IP- permite angajaților autorizați să monitorizeze zonele critice în mod continuu, 24/7 în timp real, aproape de oriunde.

Poate ajuta la evitarea revendicărilor legale și a fraudei

Evitați cheltuielile juridice costisitoare rezultate din pretenții false sau necinstite. Una dintre cele mai mari temeri ale oricărei afaceri este de a fi dat în judecată. Indiferent dacă exista un accident,o rănire, hărțuire sau altă problemă legală la fața locului, deținerea de dovezi video poate dovedi ceea ce a avut loc de fapt.

Oferă conformitatea afacerii

Multe tipuri de afaceri trebuie să aibă un sistem de supraveghere video pentru a se conforma cu reglementările legale de securitate, precum și cu politicile interne corporative.

Camerele de securitate ajută la aplicarea legii

Imaginile de supraveghere video sunt unul dintre cele mai bune instrumente de investigație ale forțelor de ordine pentru activitățile infractionale legate de afaceri, inclusiv furtul și vandalismul.

Este rentabil și scalabil

Supravegherea video este rentabilă și scalabilă. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, adăugarea și integrarea camerelor suplimentare într-o rețea stabilită este ușoară și rentabilă.

Oferă o înregistrare a tuturor activităților din afacerea dvs

Supravegherea video protejează indirect angajații prin monitorizarea fiecărui vizitator care intră în clădire și pastreaza un istoric video al activității lor.

Camerele de securitate reduc nevoia de a angaja personal suplimentar de securitate

Deoarece angajații, managerii și supervizorii nu pot fi peste tot simultan, un sistem de supraveghere video monitorizează productivitatea fără cheltuielile suplimentare legate de angajarea de personal suplimentar.

Supravegherea video poate crește profiturile afacerii

Un studiu Bloomberg Business privind efectele supravegherii la 392 de restaurante a arătat că acolo unde camerele de supraveghere erau instalate și operaționale, companiile au înregistrat o scădere cu 22% a furtului si o creștere cu 7% a profiturilor.

Monitorizează tranzacțiile clienților

Unitățile de vânzare cu amănuntul folosesc supravegherea video pentru a monitoriza tranzacțiile clienților. De exemplu, dacă un client susține că a achiziționat un articol scump, dar nu deține chitanța sau că un angajat a fost nepoliticos sau a furnizat informații greșite, înregistrările de supraveghere video pot fi folosite pentru a determina dacă s-a aflat în magazin în ziua în cauză, și ceea ce, de fapt, a avut loc.

Are un rol bun in afaceri

Supravegherea video are sens în afaceri, deoarece adesea, proprietar de afaceri sau lider, nu poți fi în mai mult de un loc la un moment dat. Supravegherea video vă oferă acces vizual la afacerea dvs. atunci când aveți nevoie de ea 24/7, 365 de zile pe an.

Camerele de securitate pot proteja împotriva jafurilor

Jafurile și spargerile au crescut constant in ultimii ani.

Supravegherea video poate reduce pierderile monetare

Costul mediu per incident de furt s-a dublat la 559 USD.

Deveniți proactiv în prevenirea furtului din magazine

60% dintre hoții cunoscuți au fost detectați intrând în cel puțin două locații separate ale aceluiași lanț de magazine.

Recunoașteți furturile din magazin și descurajați amenințările înainte ca acestea să se întâmple

20% dintre hoții cunoscuți au vizitat trei sau mai multe locații ale aceluiași lanț de vânzare cu amănuntul.

articol preluat si tradus de pe www.coxblue.com


Vrei sisteme de securitate eficiente?

Discuta cu un consultant VerifiES.

Verifies security


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate