ASIS International Romania Chapter 277  – O istorie de 10 ani –

Anul acesta, Chapterul ASIS International Romania implineste 10 ani de existenta, un deceniu marcat de multe evenimente, concretizate in multe reusite!

Startul acestei epopei a fost dat de un numar de 20 colegi inimosi, dar si pragmatici si vizionari.

In data de 13 Aprilie 2011, ASIS International Romania Chapter a fost certificat de catre Ray O’Hara, presedinte ASIS International.

In data de 10 Octombrie 2011 a avut loc prima sedinta a ASIS International Romania Chapter, sedinta la care a participat si Godfried Hendriks CPP Senior Regional Vice President, in acest moment fost Presedinte al ASIS International Global Boards of Directors in anul 2020.

20 de specialisti in securitatea privata din Romania, membrii ASIS International, care, resimtind lipsa unui cadru organizatoric de afirmare si dezvoltare specializata, oferit de un Chapter local, au reusit sa puna Romania pe harta mondiala a Securitatii Private.

De ce au ales apartenenta la ASIS International? Raspunsul este unul simplu, raspuns care l-am descoperit si eu in urma cu 8 ani, cand am devenit membru al acestei organizatii internationale recunoscuta pe tot globul. Afilierea la cea mai mare organizatie profesionale mondiala iti ofera o rampa de dezvoltare, prin oferta lor completa de certificari recunoscute, standarde și linii directoare strict necesare evolutiei in cariera, posibilitati permanente de training si webinarii, mijloace de comunicare si stiri ce te tin permanent conectat la aceasta industrie. Beneficiile directe ale membership-ului ASIS le-am descoperit din prima sedinta: abordari profesioniste, solutii pentru probleme vechi, standarde bine structurate, conexiuni permanente cu specialisti tara si strainatate, un forum deschis pentru orice discutii, sprijin voluntar din partea colegilor si, desigur, un izvor vital de energie!

Cu sediul în Alexandria, Virginia, ASIS International  este o organizatie profesionala pentru profesionistii din domeniul securitati, are caracteristicile strict necesare reusitei in cariera: profesionalism, pragmatism, flexibilitate si adaptabilitate.

Fondata în 1955 ca American Society for Industrial Security (ASIS), organizatia si-a schimbat oficial numele, în 2002, in ASIS International, pentru a reflecta expansiunea internationala a ASIS care, acum, include membrii din peste 125 de tari, grupati in mai mult de 240 de Chaptere.

Cei 35.000 de membri reprezintă practic orice ramura industriala din sectorul public și privat și organizatii de toate dimensiunile. De la manageri entry-level, până la directori si CEO, de la veterani in securitate până la consultanti si cei care au venit din law enforcement sau din armată, comunitatea ASIS este globală și diversă.

Astazi, la 10 de ani de la infiintare, ASIS International Romania Chapter are un numar de 66 de membri, care provin din toate regiunile Romaniei si chiar din alte tari, atat din randul managerilor de securitate ai companiilor, cat si din randul angajatilor firmelor de securitate privata, cybersecurity, tehnica de securitate si specialistilor in evaluare de risc.

De 3 ani, ASIS International Romania Chapter este cel mai mare Chapter din Europa Centrala si de Est. Un forum de discutii profesioniste, apreciat si respectat!

Aproape lunar au loc sedinte cu teme extrem de diversificate, teme ce acopera toate domeniile securitatii private, cu participari nationale si internationale, axate pe probleme actuale dar si viitoare.

Incepand de acum, dupa 10 ani de existenta, putem vorbi de o experienta profesionala, ce ne transforma intr-un partener ideal si necesar, partener care poate sustine eforturile intregii industrii de securitate de afirmare intr-o lume dinamica si evolutiva!

Colegilor care au facut posibil ASIS International Romania Chapter le transmit: Entuziasmul se pastreaza la acelasi nivel ca acum 10 ani!

La Multi Ani ASIS International Romania Chapter!

Alexandru COSTACHI,

Vice-presedinte ASIS International Romania Chapter


 

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate