Azitrend Distribution este o companie orientata spre distribuirea produselor sisteme de
securitate pe piata europeana.
Obiectivul este popularizarea si vanzarea solutiilor de securitate implementate pe piata CSI
in Romania si EU, Romania fiind aleasa ca punct de start.
Azitrend in acelasi timp va fi un distribuitor de tehnologie de securitate generalist dorind sa
promoveze in piata branduri cunoscute.
Azitrend a aparut ca urmare a deciziei Videosecurity Moldova de a isi extinde activitatea
in Romania si EU.
VideoSecurity Moldova fondata in 2003, peste 120 de angajati avand activitate in distributia si
insatalarea solutiilor de securitate (soft si hardware).
VideoSecurity are o cota de peste 50% din vanzarile de sisteme de securitate din piata republicii
Moldova www.videosecurity.md

Azitrend Distribution: Unde ne gasiti

Strada Biharia, Nr. 67-77, Sector 1,Bucuresti

Parcul industrial Metav, Corp F, Etaj 1


Unde ne contactati

0755 111 201

doru.asmarandei@azitrend.ro

www.azitrend.ro

Azitrend Distribution Servicii:

Distributie sisteme de securitate

Efractie

Control Acces

Video

Incendiu

Interfonie

Analiza Video

Software Securitate

Bine ati venit la AZiTREND!

AZITREND Distribution ofera sisteme integrate de securitate. Profesionistii nostri concep cele mai inovative si eficiente sisteme de supraveghere, care includ atat echipamente de ultima generatie cat si platforme sotware integrate, analizand atent cerintele clientilor nostri. In plus, usurinta operarii sistemelor integrate propuse duce la eficientizarea activitatii si optimizarea bugetelor de securitate

Solutiile AZiTREND

null

      TRASSIR este una dintre cele mai performante platforme software de  management si analiza video.

Trassir integreaza 99.9% din camerele IP de pe piata, dar si camere analogice. Trassir este o platforma deschisa ce permite integrarea cu alte sisteme.

 

 

 

null

SIGUR este solutia optima pentru control acces si pontaj. Integrarea cu TRASSIR face ca solutia finala sa fie imbatabila in controlul integral al activitatii.

SIGUR se integreaza usor cu softurile proprii de HR, Active Directory Microsoft sau alte aplicatii.

 

 

 

null

AZiGUARD este cel mai nou concept de paza electronica ce permite combinarea sistemelor de securitate, ducand la optimizarea costurilor cu paza umana.

AZiGUARD include echipamente, finantare, servicii de instalare si mentenanta, comunicatii de date, monitorizare si interventie.

 

 

Descrierea solutiilor AZiTREND

TRASSIR

TRASSIR este una dintre cele mai performante platforme software de management si analiza video. Utilizand cei mai noi algoritmi de calcul, TRASSIR se poate extinde si adapta la orice fel de specific, de la solutii pentru retail, pana la industrial, centre de business, depozite, paza perimetrala, mari centre comerciale, smart city, gari, autogari, stadioane si aeroporturi.

Pe platforma TRASSIR ruleaza deja mai multe proiecte cu peste 70.000 camere si peste 10.000 de servere.

Solicita o prezentare

Cele mai importante module TRASSIR

Active POS

Ai un punct de vânzare? Atunci ai nevoie de TRASSIR ActivePOS! Pentru ca detectează automat eventualele fraude a casierilor. Din experienta noastra, investitia in aplicatie are un ROI (Return On Investment) foarte scurt, de la 2 la 6 luni.

Active Search

Cauta cine a luat produsul interesat de pe raftO caracteristică unică este Cautarae Smart a filmuletelor în arhiva, TRASSIR ActiveSearch, proiectat pentru a lucra împreună cu detectoare de mișcare care este implicit (inclus) in sistemului software profesional TRASSIR

SIMT

SIMT Detector de miscare intelligent si urmarire a obiectelor, In baza acestui detector se pot alactui reguli cu intersectare Linie, intrare in zona de interes, alertarea dupa marimea obiectului, viteza de deplasare, sau lungimea parcursului, Depisteaza patrungerea pe un spatiu privat, analizeaza perimetru , gaseste rapid intrarile si iesirile intr-un spatiu

Avantajele Solutiei TRASSIR

INTEGRARE TOTALA

TRASSIR se poate integra cu orice sistem de control acces, cu centrale anti-efractie, de detectie fum sau foc etc. De asemenea, TRASSIR este o solutie deschisa si permite integrarea cu orice alte sisteme externe, cum ar fi: case de marcat, scannere depozite, cantare auto, sisteme de control al accesului, etc.

ANALIZA VIDEO

People counter, heatmap, heatmap on map, queue detector, face detection, face recognition, detectie obiecte in miscare, detectie de fum si foc, detectie obiecte lasate/pierdute, human detection, cautare avansata

COMPATIBILITATE TOTALA

TRASSIR este compatibil cu 99,9% dintre modelele de camere video, analogice sau IP.

SCALABILITATE

TRASSIR are posibilitati nelimitate de a se dezvolta cu module suplimentare, in functie de necesitati.

Integrare totala 100%
Analiza video 100%
Compatibilitate totala 100%
Scalabilitate 100%

Cele mai importante avantaje

Control Acces

Controllerele IP permit crearea unui sistem complex, nelimitat ca numar de usi si utilizatori. Sincronizarea datelor din serverul central se face in cel mai scurt timp.

Integrari

SIGUR se poate integra cu baze de date externe, sisteme proprii de HR pentru preluarea datelor despre angajati, zile de concediu, departamente, etc. Integrarea cu Active Directory permite blocarea accesului la utilizarea calculatorului daca utilizatorul nu s-a autentificat la intrarea in birou.

Module Specifice

Exista rapoarte complexe, flexibile si editabile de pontaj, validari autentificare pe baza de recunoastere faciala, modul special pentru scoli cu notificari SMS pontaj, modul de monitorizare plati cantine, modul vizitatori, modul administrare parcare, etc.

SIGUR – Access Control Software

SIGUR este solutia optima pentru control acces si pontaj, eliminand multe inconveniente ale celorlalte solutii similare de pe piata. Integrarea cu TRASSIR face ca solutia finala sa fie imbatabila in controlul integral al activitatii. Flexibilitatea sistemului permite integrarea cu software-ul intern de HR sau cu Active Directory Microsoft.

SIGUR permite atat identificarea pe baza de cartele, dar si pe baza de cititoare de amprente digitale, cititoare de vene sau chiar autentificare sau verificare pe baza de recunoastere faciala, permitand astfel autentificari si validari ale acestora in orice mediu. Se pot utiliza si detectoare de tip alcooltest pentru validarea accesului in anumite zone.

Solicita o prezentare

Avantajele Solutiei SIGUR

SCALABILITATE

Se pot crea sisteme complexe cu un numar nelimitat de controllere. Sincronizarea datelor intr-o structura complexa este extrem de rapida.

INTEGRABILITATE

Sigur se integreaza cu baze de date externe, software propriu de gestionare a personalului, Active Directory Microsoft. Integrarea cu Trassir creeaza cea mai simpla metoda de verificare a accesului in anumite zone sau de monitorizare a intrarilor/iesirilor.

RAPORTARE

Rapoarte flexibile, complexe si configurabile pentru pontaj. Rapoarte pentru acces vizitatori. Rapoarte de acces parcari. Rapoarte de utilizare a cardurilor pentru plata la cantina societatii.

NOTIFICARI

Crearea de notificari in functie de evenimente. De exemplu: trimiterea de notificari parintilor la autentificarea copiilor la intrarea sau plecarea de la scoala sau trimiterea de notificare catre manageri cu persoanele intarziate mai mult de 15 minute dupa inceperea orelor de program. De asemenea, se pot trimite notificari in caz de incercare de acces neautorizat sau in caz de pontare nevalidata de recunoasterea faciala.

CITITOARE MULTIPLE

SIGUR poate prelua informatii despre autentificare de la cititoare clasice de carduri sau taguri electromagnetice, dar si de la cititoare cu amprenta digitala, cititoare de vene sau autentificare pe baza de recunoastere faciala. Recunoasterea faciala poate fi utilizata si pentru validarea unui pontaj.

AUTENTIFICARE MOBILA

Utilizarea telefonului mobil pentru autentificare prin citirea cu ajutorul aplicatiei a unui cod de bare QR lipit pe usi de sticla, dispozitive, lazi frigorifice, punte de pontaj sau patrulare, etc.

Scalabilitate 100%
Integrabilitate 100%
Raportare 100%
Notificari 100%
Cititoare multiple 100%
Autentificare mobila 100%

AZiGUARD – Sistem integrat de paza electronica

AZIGUARD este, de asemenea, cel mai nou concept de paza electronica, reusind sa ajunga la cel mai inalt grad de eficienta si, totodata, reducand costurile serviciilor de paza cu minim 25%! AZiGUARD inseamna management video, analiza video, dispecerizare/monitorizare, instalare si mentenanta echipamente, interventie, comunicatii de date.

Solicita o prezentare

Sistem de baza complet ce include

Echipamente

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc.

Management Video

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc.

Analiza Video

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc.

Avantajele Solutiei AZiGUARD

ECHIPAMENTE

Sisteme integrate de supraveghere video, control acces, automatizare porti si bariere, videointerfon, sisteme de avertizare audio, etc.

FINANTARE ECHIPAMENTE
INSTALARE SI MENTENANTA
COMUNICATII DE DATE
PATRULARE
MONITORIZARE
INTERVENTIE

Clienti Azitrend

Alege modulul TRASSIR care ti se potriveste!

Descopera solutia optima pentru supravegherea video inteligenta a businessului tau. Solicita specialistilor AZiTREND o analiza personalizata si afla care este configuratia perfecta pentru a-ti minimiza riscurile de pierderi si furturi.

Solutii autonome inteligente, costuri minime.