WindOne lanseaza prima solutie software integrata, dedicata pietei de securitate din Romania.

Bucuresti, 1 septembrie 2017

 

WindOne lanseaza in premiera pe piata din Romania, solutii software performante pentru un management eficient al companiilor de securitate.

 

WindOne este parte a grupului WindSoft, ce detine o experienta de peste 17 ani in dezvoltarea, implementarea si intretinerea sistemelor software integrate pe piata din Romania.

Compania isi propune sa ofere industriei solutii de ultima generatie prin care sa ridice standardul de calitate al serviciilor de securitate din Romania.

“Cred ca industria de securitate are foarte mult de oferit si exista loc pentru dezvoltarea si imbunatatirea proceselor interne ale companiilor de profil, astfel incat rezultatul sa se reflecte in calitatea serviciilor oferite catre client. Am depasit de mult epoca in care erau suficiente pixul si hartia pentru a lucra eficient sau pentru a lua decizii. Astazi, viteza tehnologica te obliga sa te adaptezi rapid la cerintele si nevoile pietei, altfel risti sa ramai in urma competitiei, ceea ce poate duce la eliminarea ta din piata.” a declarat Ionel Popa – Manager General WindOne

WindOne lanseaza o gama de produse ce pot fi adaptate oricarui tip de activitate de securitate:

OneERP – sistemul software integrat ce isi propune cresterea nivelului organizatoric intern al companiilor de securitate.

OneGuard – solutia software adaptata pentru a gestiona si planifica eficient activitatile de paza si protectie.

OneTech – solutie software dedicata management-ului resurselor si proceselor din companiile care ofera servicii si sisteme tehnice de securitate.

OneMI – este solutia dezvoltata pentru a se adapta la dinamica activitatii de monitorizare si interventie a companiilor de profil.

“Solutiile WindOne au scopul principal de a asigura trasabilitatea fluxurilor de business, ceea ce duce inerent la eficientizarea personalului, proceselor interne si imbunatatirea controlului asupra informatiilor. Accesul la o serie de rapoarte manageriale complexe si in timp real, printr-un sistem de dashboard-uri, ofera managementului posibilitatea de a actiona la timp acolo unde este nevoie.” spune Ionel Popa – Manager General WindOne.

Alaturi de o echipa experimentata in materie de dezvoltare si implementare software, WindOne isi propune ca partenerii sai sa devina un reper in industria securitatii in ceea ce priveste calitatea si eficienta serviciilor sau produselor pe care acestia le presteaza sau le distribuie.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.windone.ro sau intrati in legatura cu biroul de presa al companiei, persoana de contact:

Diana Bumboiu – Public Relations Specialist

Tel: +40 744 359 999

E-mail: diana.bumboiu@windsoft.ro

www.windone.ro

https://www.facebook.com/w1ndone/


Securitate in Romania: Stiri, Tendinte, Joburi, Resurse, Legislatie, Topuri Securitate, Club Securitate, Consultanta Securitate

 

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security