Va invitam la o discutie referitoare la Conceptul de prevenire a criminalitatii prin proiectarea mediului ambiental (CPTED -Crime Prevention Through Environmental Design) organizata de ASIS International- Romania cu sprijinul domnului Ion Iordache, Trainer in Managementul Securitatii.

Conceptul CPTED este util atat profesinistilor activi in industia de securitate privata, cat si profesionistilor implicati in gestionarea si planificarea mediului urbanist, dar si a celor responsabili de proiectare arhitecturala.

Intalnirea este deschisa atat membrilor ASIS Romania, cat si profesionistilor interesati de acest concept. Participarea este gratuita si conditionata de inscrierea prealabila conform detaliilor pe care le regasiti in incheierea mesajului.

Va asteptam cu interes!

Inregistrare

Va rugam sa faceti inregistrarea prealabila folosind acest link deoarece intalnirea este limitata la 100 de participanti. Dupa inregistrare, veti primi un mesaj cu detaliile utile pentru conectarea in platforma. Va multumim!

Prezentarea are sa fie sustinuta exclusiv in Limba Romana. (Ne cerem scuze colegilor ASIS Romania astfel exclusi!)

The presentation will be held exclusively in Romanian language therefore we apologize for all our ASIS Romania members thus excluded.

You are invited to a Zoom meeting.
When: Sep 30, 2021 05:00 PM Bucharest

Register in advance for this meeting:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYocuGsrD0pHdfQrirXRHP9HmvdeSO9Z-Yr

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate