RETAIL SAGA – Episode 4

O nouă aplicație de Artificial Intelligence pentru Intelligence Retail

Intelligence Retail oferă soluții de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitală a fotografiilor din magazine. Se reduc costurile auditului în punctele de vânzare, cresc vânzările și profitabilitatea și sporește loialitatea clienților.

Folosind expertiza profundă în retail și combinând-o cu Artificial Intelligence, Intelligence Retailîmbunătățește vânzarea în retail, crescând veniturile cu servicii inovatoare de măsurare a pieței. În plus față de telefoanele mobile și tablete, Intelligence Retail a creat parteneriate cu principalii inovatori ai tehnologiilor IOT, folosind inclusiv camere fixe, robotică și multe altele, cu scopul de a capta în detaliu realitatea vânzărilor din magazine.

Pe scurt, este o aplicație de „Product Detection, Identification and Recognition”, ce poate analiza fotografiile din magazine. Apoi stabilește exact, la nivel de SKU, sortimentele și brandurile prezente, compară cu standardele de prezentare etc. Mai mult, se pot genera orice tip de rapoarte din toate magazinele din rețea, agregate chiar la nivel național.

Vom reveni cu informații, pentru că suntem convinși că aceasta aplicație va revoluționa, cu siguranță, retailul inteligent!


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate