Cele mai importante module TRASSIR

Active POS

Ai un punct de vânzare? Atunci ai nevoie de TRASSIR ActivePOS! Pentru ca detectează automat eventualele fraude a casierilor. Din experienta noastra, investitia in aplicatie are un ROI (Return On Investment) foarte scurt, de la 2 la 6 luni.

Active Search

Cauta cine a luat produsul interesat de pe raftO caracteristică unică este Cautarae Smart a filmuletelor în arhiva, TRASSIR ActiveSearch, proiectat pentru a lucra împreună cu detectoare de mișcare care este implicit (inclus) in sistemului software profesional TRASSIR.

SIMT

SIMT Detector de miscare intelligent si urmarire a obiectelor, In baza acestui detector se pot alactui reguli cu intersectare Linie, intrare in zona de interes, alertarea dupa marimea obiectului, viteza de deplasare, sau lungimea parcursului, Depisteaza patrungerea pe un spatiu privat, analizeaza perimetru , gaseste rapid intrarile si iesirile intr-un spatiu.

Avantajele Solutiei TRASSIR

Integrare totala – TRASSIR se poate integra cu orice sistem de control acces, cu centrale anti-efractie, de detectie fum sau foc etc. De asemenea, TRASSIR este o solutie deschisa si permite integrarea cu orice alte sisteme externe, cum ar fi: case de marcat, scannere depozite, cantare auto, sisteme de control al accesului, etc.

Analiza videoPeople counter, heatmap, heatmap on map, queue detector, face detection, face recognition, detectie obiecte in miscare, detectie de fum si foc, detectie obiecte lasate/pierdute, human detection, cautare avansata.

Compatibilitate totala –TRASSIR este compatibil cu 99,9% dintre modelele de camere video, analogice sau IP.

Scalabilitate – TRASSIR are posibilitati nelimitate de a se dezvolta cu module suplimentare, in functie de necesitati.


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate