Top camere de supraveghere wireless pentru exterior pe care să le iei în considerare

Casa este adăpostul care te ferește de griji și probleme sau cel puțin, la nivel mental, așa am vrea să credem. În acest caz este important să te asiguri că securitatea acesteia reprezintă prima caracteristică îndeplinită de orice persoană responsabilă. Astfel că, instalarea de camere de supraveghere wireless trebuie să reprezinte un criteriu normal pentru orice gospodărie românească, mai ales în timpurile ușor problematice pe care societatea actuală le traversează.

De aceea, în articolul de azi îți prezentăm un top scurt, dar clar de camere de supraveghere wireless pentru exterior pe care să le montezi fără griji în gospodărie sau business:

 1. Cameră de supraveghere IP WI-FI Reolink, 5 MP

Camera de supraveghere video Reolink este de tip IP WiFi dual band, având o rezoluție înaltă de 5 megapixeli permisă de către senzorul CMOS 1/2.7 inch. Lentila fixă de 4 mm îți oferă un unghi vizual de 80°. De asemenea, este compatibilă cu aplicația Reolink (disponibilă pe Google Play și App Store) care poate fi accesată de pe telefonul tău smart iPhone sau Android și se poate descarca si pentru PC-uri cu sistem de operare Windows sau Mac OS.

Camera poate diferența cu ușurință dintre un om, o mașină sau alte obiecte, eliminând alarmele false cauzate de păianjeni, copaci, Frunze. În momentul în care o mașină sau un om este detectat de către cameră, aceasta va trimite notificare pe telefon. Poți allege să fi notificat mereu sau programat. Procesorul cu care este dotată camera permite compresie video H.264 ce determină un consum minim de lățime de bandă și un spațiu redus atunci când se face înregistrare video.

Specificații:

 • Senzor: 1/2.7 inch CMOS
 • Rezoluție video: 5 Megapixeli
 • Lentilă fixă: 4 mm
 • Distanță iluminator IR: 30 m
 • Microfon încorporat
 1. Cameră de supraveghere WI-FI Full Color Dahua pentru exterior, 4 MP

Camera este dedicate protejării casei, dar și a firmei tale, Aplicatia IMOU disponibilă pe Google play sau App store te ajută să beneficiezi de funcțiile speciale ale camerei (live view, alerte, notificări tip push), urmând câțiva pași ușori de conectare. Aceasta are o lentilă fixă de 3.6 mm care permite un unghi vizual de 105° (diagonală) cu zoom digital de 16x, având un senzor CMOS performant de 1/2.8 inch.

Acest senzor facilitează o rezoluție video de 4 megapixeli la maxim 30 FPS. Mai mult, camera îți permite să vizualizezi imagini clare pe timp de noapte pe o distanță maximă de până la 30 de metri, datorită functiei Smart Colort Night Vision cu diverse moduri de operare. De asemenea, printre funcțiile sale speciale se enumeră și detecția mișcării, detecția oamenilor, smart tracking, geofencing și configurarea zonei de detecție.

Specificații:

 • Senzor: 1/2.8 inch 2MP CMOS
 • Rezoluție video: 4 MP
 • Lentită fixă:  3.6 mm
 • Distanță Night Vision: 30 m
 • Funcții speciale: detecție mișcare/persoană, smart tracking, zone detecțiie configurabile, geofencing
 1. Cameră de supraveghere IP WI-FI Acvil pentru exterior, 4 MP

Camera Acvill pentru exterior are un senzor de imagine CMOS Progressive scan de 1/3 inch și înregistrează la o rezoluție superioară de 4 MP. Lentila fixa de 2.8 mm oferă un unghi de vizualizare mare de 116°. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei obtine imagini de o calitate superioară și cadre largi asupra spațiului pe care dorești să îl monitorizezi. Această cameră suportă stocarea imaginilor înregistrate pe card micro SD cu o capacitate maximă de stocare de până la 128GB.

De asemenea, dispune de BLC (Back Light Compensation) care ajută la corectarea și optimizarea imaginii de la expunerea insuficientă sau mare a luminii. Această funcție împarte înregistrarea în două regiuni diferite, folosind o expunere diferită pentru fiecare regiune. Aceasta corectează regiunile din înregistrare cu o luminozitate mare sau extrem de mică, făcând imaginea uniform pentru obiectul focusat.

Cu ajutorul iluminarii IR, pot fi captate imagini detaliate în condiții de iluminare slabă sau întuneric total. Tehnologia Smart IR a camerei reglează intensitatea LED-urilor cu infraroșu ale camerei pentru a compensa distanța unui obiect. Smart IR împiedică LED-urile sa albească imaginile pe masură ce acestea vin mai aproape de cameră. Iluminarea în infraroșu integrată a camerei oferă performanțe ridicate în medii cu iluminare extrem de slabă până la 30 de metri.

Specificații:

 • Senzor: 1/3 inch CMOS Progressive scan
 • Rezoluție video: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
 • Lentilă fixă: 2.8 mm
 • Distanță iluminator IR: 30 m
 • Funcții speciale: detecția mișcării, BLC, HLC, DWDR, 3DNR, ROI
 1. Cameră de supraveghere IP WI-FI Hikvision pentru exterior, 4 MP

Camera este echipată cu un senzor CMOS Progressive scan de 1/3 inch, care oferă o rezoluție video maximă de 4 Megapixeli la un unghi de 100° și iluminatoare IR care pot filma pe timp de noapte până la o distanță de 30 metri. Camera are un modul WiFi performant cu o distanță de transmisie de până la 50 metri în spațiu deschis.

De asemenea, BLC ajută la corectarea și optimizarea imaginii de la expunerea insuficientă sau mare a luminii. Această funcție împarte înregistrarea în două regiuni diferite, folosind o expunere diferită pentru fiecare regiune, corectând regiunile din înregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mică și făcând imaginea uniformă pentru obiectul focusat.

Specficații:

 • Senzor: 1/3 Progressive scan CMOS
 • Rezoluție video: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
 • Lentilă fixă: 2.8 mm
 • Distanță iluminator IR: 30 m
 • Funcții speciale: detecția mișcării, ICR, DWDR, 3D DNR, ROI, EXIR
 1. Cameră de supraveghere IP wireless Vstarcam AI Full Color

Camera este o cameră de supraveghere video de tip bullet IP WiFi pentru exterior de la Vstarcam, având o rezoluție înaltă de 4 Megapixeli, iar lentila fixă de 4 mm îți permite un unghi vizual 101° (pe diagonală). Modelul este compatibil cu aplicația Eye4 (disponibilă pe Google Play și App Store) care poate fi accesată de pe telefonul tău smart iPhone sau Android. Pe lângă iluminatorul cu IR care îți permite să vizualizezi imagini alb/negru pe timp de noapte până la 20 metri. De asemenea, când un obiect suspect este detectat de către cameră, aceasta va capta imaginea și va porni sirena puternică împreună cu lumina roșie și albastră, trimițând pe telefon notificări.

Specificații:

 • Senzor: 1/3 inch CMOS
 • Rezoluție video: 4 Megapixel
 • Lentilă fixă: 4 mm, F2.0
 • Distanță iluminator IR: 10 m
 • Funcții speciale: PIR + radar detection, Two-way Talk, Alarms


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate