cameră pentru sistem de securitate de vânzare cu amănuntul

Top sisteme de securitate retail

Dacă dețineți sau conduceți un magazin de retail, probabil știți că magazinul dvs. este o țintă importanta pentru hoți. Hoții și chiar angajații pot fura din orice magazin care nu este protejat, generand pierderi de inventar uriase. Potrivit Federației Naționale de Retail, pierderile din retail au costat companiile 61,7 miliarde de dolari numai în 2019. Fără un sistem de securitate specializat pentru retail, afacerea dvs. este expusă riscului de infracțiuni și pierderilor de profit și de stoc. Cu un sistem integrat de securitate pentru retail, proprietarii și managerii de magazine pot obține control complet asupra infractionalitatii. Iată cele 6 componente obligatorii ale unui sistem eficient de securitate pentru retail.

Camere de securitate pentru retail

Camerele de securitate in retail sunt esențiale pentru a surprinde infractiunile în flagrant. Camerele de securitate monitorizează și înregistrează tot ceea ce se întâmplă în magazinul dvs., afișând imagini live pe un monitor și/sau pe un dispozitiv mobil conectat la internet.

Camerele video vă permit să urmăriți activitatea dintr-un magazin sau din mai multe magazine simultan.

Cu servicii de monitorizare live sau cu un sistem de securitate pentru aplicațiile bazate pe cloud , alertele instantanee vă vor informa cu privire la orice intruziune sau furt, astfel încât autoritățile sau firma de securitate să poată ajunge rapid la fața locului.

Pentru cea mai eficientă securitate, camerele de securitate ar trebui să acopere întreg perimetrul unui magazin, toate intrările și ieșirile, zonele de case de marcat, spațiile de stocare, rafturile, parcarile și orice alte locuri vulnerabile la infracțiuni și furturi.

monitorizarea securității comerțului cu amănuntul

Un serviciu de monitorizare video live poate asigura securitatea locației dumneavoastră, prevenind furtul și intruziunile in orice moment. Agenții de securitate pot supraveghea de la distanta afacerea dvs. pentru a descoperii infractiunile. Dacă agenții detectează o infractiune în desfășurare, aceștia pot apela autoritățile sau firma de securitate. De asemenea, pot declanșa alarme și lumini stroboscopice pentru a descuraja infractorii.

Servicii de monitorizare a alarmelor

Cu ajutorul monitorizarii video, de fiecare dată când sistemele dvs. de securitate detectează o activitate suspectă, va trimite o alertă agenților de securitate. Agenții pot verifica imediat dacă are loc o infracțiune și pot lua măsuri.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că securitatea magazinului dvs. este sub control și că fiecare incident este detectat și tratat într-un mod profesionist. Furnizorii de monitorizare video, cum ar fi Verifies Security, oferă servicii de monitorizare a alarmelor, combinate cu aplicatii de supraveghere mobilă, pentru a vă permite să vă verificați starea de securitate oriunde și oricând.

Analiza video în dispeceratele de securitate din retail

analiză video cu amănuntul

Analiza video este un instrument foarte util pentru creșterea securității in retail. Cu un software de analiză video încorporat în camerele de securitate, afacerea dvs. poate beneficia de detectarea îmbunătățită a infractionalitatii și de alte informații utile.

Analiza video pentru retail permite camerelor de securitate să facă diferența între oameni și obiecte cu mare precizie, poate să urmărească orice se mișcă în magazinul dvs. și să alerteze personalul în cazul unei activități suspecte.

Recunoașterea facială vă permite, de asemenea, să preveniți infracțiunile repetate din partea aceleiași persoane, detectându-le de fiecare dată când se apropie de marfa dvs. In acelasi timp cu numărarea obiectelor, puteți detecta orice modificări majore ale numărului de articole de pe un raft în timp real, ceea ce înseamnă că puteți opri hoții înainte ca ei să scape.

Software-ul de analiză video vă oferă cel mai înalt nivel de securitate, ajutându-vă în același timp să obțineți informații și să luați decizii strategice pentru a vă îmbunătăți afacerea. Află mai multe despre cum vă poate ajuta analiza video aici pentru magazinul dvs.

 Sistemul de efractie

Sistemul de efractie pentru retail este o parte esențială a oricărui sistem de securitate pentru retail.

Sistemul de efractie este esential în prevenirea furtului, deoarece oferă magazinului dvs. un nivel suplimentar de securitate împotriva intruziunilor și furtului. O gamă largă de sisteme de efractie sunt disponibile pe piață, de la rețele de efractie monitorizate, pana la la panouri de efractie cu ecran tactil, la dispozitive de bară de blocare pentru usi, care alarmeaza de fiecare dată când o ușă este deschisă. Sistemele de efractie pentru retail pot fi programate să alarmeze atunci când  se încearcă intrarea neautorizată într-o zona securizata.

Senzorii de mișcare de alarmă pot fi activați 24/7, după orele de program, sau de sărbători, în funcție de nevoile afacerii dumneavoastră.

Accesul de securitate și controlul intruziunilor

sistem de control al accesului de securitate cu amănuntul

Controlul accesului, pentru orice zonă restricționată din magazin este o altă completare importantă pentru orice sistem de securitate pentru retail: carduri, PIN-uri, smart carduri, acreditări pentru telefoane mobile bazate pe cloud și chiar scanerele biometrice pot fi folosite pentru a ține persoanele neautorizate în afara zonelor securizate.

Controlul pentru acces poate fi instalat în încăperile securizate, zonele caselor de marcat și oriunde in alt loc cu bunuri de valoare.

Caile de acces în magazine sunt un alt loc pentru controlul accesului de înaltă securitate, cum ar fi accesul pe baza unui card sau a un sistem de acces pentru telefonul mobil. Acest lucru va crește nivelul de securitate si va elimina riscul generat de cheile clasice.

Sistem de securitate pentru retail bazat pe RFID

RFID de securitate cu amănuntul

Un sistem de securitate RFID vă permite să urmăriți fiecare marfă pentru a vă asigura că nici o marfa nu iese din magazin fara a fi platita.

Etichetele RFID sunt atașate marfurilor, apoi emit semnale electromagnetice pentru a vă informa unde se află marfa dvs. în orice moment. Acest lucru ușurează procesele de inventariere și stocare pentru retail, deoarece software-ul se ocupă de ele pentru dvs.

Cu tehnologia RFID, puteți fi siguri că niciuna dintre mărfurile dvs. nu a dispărut, puteți vedea cu ușurință stocurile de inventar în orice moment și puteți urmări articolele prin circuitul de aprovizionare.

Securitatea RFID vă permite, de asemenea, să vizați articolele valoroase sau furate frecvent, oferind afacerii dvs. o siguranta pentru prevenirea pierderilor.

servicii de securitate cu amănuntul

articol preluat si tradus de pe www.getsafeandsound.com


Aveți nevoie de un sistem de securitate pentru retail in vederea prevenirii furturilor și pentru a oferi un mediu sigur pentru clienți, angajați și vizitatori? Experții VerifiES vă pot ajuta. 

Contacteaza un consultant VerifiES

Verifies security


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate