Trucuri mai puțin cunoscute pe care nu știai că le pot face camerele de supraveghere

Te-ai gândit vreodată să folosești camerele de supraveghere video pentru a crea videoclipuri cu încetinitorul sau pentru a face farse cu prietenii? Dacă deții camere de supraveghere wireless de la branduri cu prestigiu de pe piață, vei fi cu siguranță surprins de următoarele lucruri interesante pe care camerele le pot face; doar dacă le descoperi trucurile și secretele ˵bine ascunse˝.

Camerele de supraveghere pot monitoriza zone fără WiFi & sursă de alimentare

Fără conexiune WiFi? Fără sursă electrică? Este ceva imposibil în ziua de azi!? Camerele de supraveghere 4G oferă soluții de supraveghere fiabile pentru a monitoriza locurile cu rețea și putere WiFi limitată oriunde lipsesc, cum ar fi: hambare, case izolate, bărci, șantiere, case de vacanță, rulotele, locurile de cabane etc.

Camerele de supraveghere pot documenta detaliile vieții tale

Crezi că mănânci mai puțin și mai sănătos și deci, crezi că noul planul alimentar funcționează? Ei bine, sentimentele umane nu sunt tot timpul de încredere, dar imaginile captate de camerele de supraveghere, da! Ele pot reprezenta un înregistrator clar al vieții tale. Mai mult, imaginile înregistrate de camere te pot ajuta să elimini unele obiceiuri proaste de care nu erai conștient înainte, dar pe care cu un pic de atenție și prin intermediul tehnologiei le poți corecta.

Camerele de supraveghere pot preveni abuzul copiilor și vârstnicilor

În Statele Unite la fiecare 10 secunde un copil este agresat, iar 1 din 10 americani cu vârsta de peste 60 de ani a suferit o formă anume de abuz la un moment dat în viață. Rapoartele sunt revoltătoare, iar realitatea nu este tocmai îmbucurătoare. Dacă nu poți sta cu copilul tot timpul acasă este foarte posibil să angajezi o bonă. O cameră de supraveghere  tip dome este o bună modalitate de a verifica dacă micuțul tău este bine îngrijit de către dădacă. Iar camerele de supraveghere performante te pot ajuta să urmărești fiecare mișcare a asistentei sau îngrijitorului care au sub protecție pe părinți și bunici în lipsa ta.

Camerele de supraveghere îți pot crește productivitatea și profitul

Din păcate, mulți angajați nu performează la cel mai înalt nivel decât dacă sunt în mod constant sub o anumită formă de supraveghere. Instalarea camerelor de supraveghere conduce la creșterea productivității angajaților. Deoarece aceștia nu știu când șeful le monitorizează performanța, ei tind să fie mai devotați muncii lor și să-și facă treaba cât mai bine.

De asemenea, o cameră de supraveghere poate ajuta la comercializarea produselor de care firma ta dispune. Filmările pot fi folosite pentru a revizui modelele de cumpărături, pentru a testa mărfurile de pe piață în zone cheie sau pentru a compila date demografice. Feedback-ul valoros oferit de camere te va ajuta la îmbunătățirea serviciului pentru clienți și la creșterea profitului companiei.

Camerele de supraveghere mențin un aspect profesional firmei

Prima impresie este de obicei imposibil de anulat și dă tonul pentru următoarele interacțiuni. Atunci când consumatorii intră în locația companiei și observă prezența camerelor de supraveghere se simt mai în siguranță și vor primi mesajul subliminal că ești angajat să le protejați  interesele, nu numai propriului business.

Camerele de supraveghere pot opri bullyng-ul în școli

Se raportează că 90% dintre elevii din clasele gimnaziale au fost hărțuiți sau sunt hărțuiți în fiecare zi la școală. Peste 160.000 de copii refuză să meargă la școală în de teamă să nu fie bătuți sau jigniți. De aceea, instalarea de camere video este o modalitate utilă de a preveni bătăușii din sistemul de învățământ actual. Știind că fiecare acțiune și mișcare va fi înregistrată, îi va forța pe copiii agresori să se gândească de două ori dacă acționează agresiv sa nu.

De aceea, camerele de supraveghere sunt o opțiune extraordinară, nu doar pentru casa ta, cât și pentru firmă. Nu mai sta pe gânduri: profită la maximum de capacitățile lor și de secretele lor!


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate