Se prelungește termenul de depunere al proiectelor pentru Premiile OSPA România 2019

În urma solicitărilor primite se prelungește termenul de depunere al proiectelor pentru Premiile OSPA România, ediția 2019, până pe 16 septembrie 2019.

Programul Premiilor OSPA este primul și singurul format independent, creat și dezvoltat special pe baze științifice pentru a asigura o binemeritată recunoaștere și recompensare a profesioniștilor și companiilor care performează la nivel de excelență în securitatea privată.

Participarea în competiția pentru trofeele OSPA este liberă, nu se percepe absolut nicio taxă și nu este condiționată de apartenența la o organizație profesională, reprezentând o excelentă oportunitate pentru profesioniștii din securitatea privată, care astfel își pot vedea realizările recunoscute, apreciate și promovate inclusiv la nivel internațional.

Gala OSPA face parte din manifestările organizate cu prilejul Zilei Securității Private și va avea loc, ca în fiecare an în atmosfera elegantă a Hotelului Grand J.W. Marriott Bucharest pe data de 15 Noiembrie.

Pe lângă evenimentul din România, în acest an se vor mai organiza Gale OSPA în Germania, Norvegia, Australia și Statele Unite, Marea Britanie desemnându-și deja laureații în luna martie.

Mai multe detalii despre Trofeele pentru Excelența Profesională în Securitatea Privată – OSPA în România și în celelalte țări pot fi găsite pe https://theospas.com/ precum și pe paginile noastre de pe rețelele de socializare.

Cei care doresc să participe ca spectatori la acest eveniment fastuos si la celelalte evenimente prilejuite de sărbătorirea Zilei Securității Private în România  pot face rezervări pe site-ul http://ziuasecuritatiiprivate.ro/

Invitațiile sunt disponibile în limita locurilor existente pe principiul „primul venit primul servit”.

București, 31/07/2019


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate