Tendinte globale care afectează securitatea aprovizionarii

Tendinte globale care afectează securitatea aprovizionarii

Event by ASIS Romania

Tendințe globale care afectează strategiile de securitate a lanțului de aprovizionare. Tendinte globale care afectează securitatea aprovizionarii.

Economiile hiperglobale ale lumii necesită lanțuri de aprovizionare la fel de rezistente. Tendinte globale care afectează securitatea aprovizionarii.

Evenimentele recente au pus o presiune semnificativă asupra echipelor logistice și operaționale ale organizației noastre, iar peisajul amenințărilor în continuă schimbare a ridicat gradul de pregătire pentru cei responsabili de securizarea acestor procese. O pandemie în 2020, conflicte geopolitice și regionale majore care se desfășoară în perioada 2022-2023 și creșterea evenimentelor de perturbare a mediului țin echipele noastre de securitate a lanțului de aprovizionare in alerta.

Cum reușesc să facă față acestor tendințe? Și, cel mai important, care sunt cele mai bune practici pe care le folosesc pentru a menține organizațiile noastre ferite de probleme? Acestea sunt câteva dintre ideile pe care le vom discuta în cadrul viitorului nostru eveniment.

Prezentatori invitați:

Gino LAIOS, Global Senior Manager Security Programs- Supply Chain & Manufacturing la Philip Morris International
Tiberius Visoiu, Europe Security Manager la Garrett-Advancing Motion
Attila Rabai, Manager de securitate al lanțului de aprovizionare regional la Samsung SDS

Alăturați-vă nouă luni, 27 noiembrie 2023, începând cu ora 17:00 (CET)/18:00 (EET). Tendinte globale care afectează securitatea aprovizionarii.

Evenimentul nostru are acces gratuit atât pentru profesioniștii de risc și securitate, cât și pentru pasionații de logistică și lanțul de aprovizionare și este posibil prin eforturile comune ale ASIS România și ASIS Ungaria, parte a rețelei globale de capitole regionale ale ASIS International.


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate