Tehnicianul de securitate al anului 2022

Competiția “Tehnicianul de securitate al anului 2022”

RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesională pentru industria de securitate privată din România, împreună cu Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente de securitate, care operează prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro, vor organiza cea mai importantă competiție pentru cei care își desfășoară activitatea în domeniul instalărilor sistemelor de securitate, Tehnicianul de securitate al anului 2022.

Condiția obligatorie de participare la această competiție este deținerea specializării de tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video, control acces (cod COR 352130 sau 313210). Tehnicianul de securitate al anului 2022.

Premiile puse la bătaie de către RQM Certification și Spy Shop, sponsor și partener al acestui eveniment, constă în echipamente și scule de lucru în valoare de 10.000 lei, iar acestea vor fi acordate exclusiv datorită abilității, cunoștințelor și perspicacității participanților.

Etapele de desfășurare ale competiției Tehnicianul de securitate al anului 2022 sunt următoarele:

  • 1 Mai – 30 Iunie: înregistrarea participanților, pe site-ul RQM Cert
  • 1 Iulie: trimiterea bibliografiei cu documentația tehnică către participanți
  • 30 Septembrie: test online din materialul bibliografic
  • 28 Octombrie: proba finală (test practic) la sediul Spy Shop

Pentru proba finală se vor califica 3 competitori, iar in funcție de priceperea și cunoștințele fiecăruia se vor clasa pe locul I, locul II și locul III, fiecare având ca recompensă un premiu.

Mai multe detalii legate de condițiile de participare, perioada competiției, premii și alte informații folositoare pentru cei interesați, se pot găsi pe site-ul RQM Cert.

Inițiativa este o noutate în domeniul instalărilor sistemelor de securitate din România, iar faptul că această nișă este într-o continuă expansiune și dezvoltare face ca astfel de evenimente să fie binevenite și chiar să impulsioneze creșterea numărului de tehnicieni în industria de securitate și supraveghere video.

Această colaborare de anvergură dintre RQM Cert și Spy Shop este posibilă datorită parteneriatului de lungă durată, iar în viitor vom mai vedea astfel de acțiuni care să susțină și să dezvolte atât piața de securitate, supraveghere video și control acces, cât și personalul specializat din acest domeniu de activitate.


Tehnicianul de securitate al anului 2022


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate.  Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate