Standard Senior Security Executive

Va prezentam NOUL „Standard Senior Security Executive”: Pentru a-și proteja activele, organizațiile numesc adesea un director senior de securitate (SSE) pentru a implementa un cadru strategic de securitate. Noul Standard Senior Security Executive standard oferă îndrumări organizaționale cu privire la stabilirea unui rol ESS, abordează modul de poziționare a acestui rol în cadrul unei organizații și subliniază responsabilitățile, competențele cheie și factorii critici de succes legați de funcția ESS.

Detalii despre Standard Senior Security Executive la adresa:  https://fal.cn/3oXcg


Senior Security Executive Standard

Fondată în 1955, ASIS International este o comunitate globală de practicieni în domeniul securității, fiecare dintre aceștia având un rol în protecția bunurilor – persoane, proprietăți și/sau informații.

Membrii noștri reprezintă practic fiecare industrie din sectorul public și privat și organizații de toate dimensiunile. De la manageri entry-level la OSC la CEO, de la veterani de securitate la consultanți și cei care trec de la forțele de ordine sau armata, comunitatea ASIS este globală și diversă.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate