Având o experiență de peste 10 ani de zile, www.spy-shop.ro este lider pe piața online din România în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firmă cu capital integral Românesc cu sediul în localitatea Timișoara.

Mai jos veți găsi o serie de motive pentru care magazinul nostru a ajuns la acest nivel și pentru care ne păstrăm în topul preferințelor Românilor interesați de echipamente de securitate și supraveghere.

– Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.

– Magazinul nostru este printre puținele magazine online din România care vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 14 zile de la cumpărare așa cum cere legea, chiar mai mult de atât, magazinul nostru a majorat perioada legala de retur cu încă 16 zile, astfel clienții noștri au dreptul de a schimba produsele timp de 30 de zile de la cumpărare.

– Magazinul nostru oferă cea mai amplă prezentare și descriere a produselor, însoțită de fotografii de calitate superioară. Aceste informații fiind foarte utile în decizia dumneavoastră de a achiziționa un produs.

– Suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

– Prețuri scăzute și competitive. Datorită faptului că suntem importatori la o mare parte din produse, precum și că magazinul nostru este exclusiv online, ne putem permite să oferim prețuri scăzute și competitive.

– Multiple metode de plată: ramburs, plată electronică cu cardul, transfer bancar, plata în rate, depunere directă.

– Multiple metode de livrare, prin trei companii de curierat rapid și prin Poșta Română, firma noastră asigură livrarea produselor în întreg teritoriul României cât și în Europa.

– Livrare gratuită pentru comenzile de peste 500 de lei. Daca achiziționezi produse in valoare de peste 500 lei, vei beneficia de transport gratuit indiferent de distanța, greutatea sau volumul comenzii.

– Toate produsele cumpărate din magazinul online spy-shop.ro sunt asigurate gratuit pe tot parcursul livrării de la ieșirea din magazin până la ușa dumneavoastră.

– Deschiderea coletului la livrare. Ai dreptul de a verifica ceea ce ai comandat înainte să plătești. Serviciul este disponibil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice.

– Garantarea securității informațiilor personale. SC SPYSHOP SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 19584 din 09/05/2011.

– Conexiune securizată (https://) pentru protejarea transferului de date personale. Transferul datelor dumneavoastră personale către noi sunt criptate printr-un certificat SSL (Secure Sockets Layer – protocol de securitate care asigură comunicații confidențiale prin Internet).

– Magazinul nostru este deținător al certificării TRUSTED.RO (Programul Național de Certificarea a Magazinelor Online) încă din anul 2010, fiind declarat magazin de încredere care respectă toate standardele și legislația unui magazin online. Puteți verifica autenticitatea certificării accesând icoana TRUSTED.RO din partea inferioară a paginii.

– Magazinul nostru a fost desemnat „Cel mai bun magazin online de Sisteme de Securitate și Supraveghere” obținând astfel premiul I la Gala Premiilor eCommerce 2014 si 2016.

– Magazinul nostru este reprezentat în Asociația Română a Specialiștilor în Securitate, fiind incontinuu la curent cu toate schimbările din domeniul securității private.

– Magazinul nostru este reprezentat în Asociația Română a Magazinelor Online, fiind atestat ca magazin de încredere, care respectă standardele și legislația in vigoare.

– Societatea care administrează magazinul spy-shop.ro este certificată ISO 9001:2008, asumându-și astfel toate principiile și valorile acestui standard de calitate.

– Spy Shop este marcă înregistrată a companiei SC SpyShop SRL, numărul de înregistrare este 130499.

– Compania Spy Shop este licențiată de Poliția Română pentru a efectua activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de securitate.

– Compania noastră respectă legea Română și statul de drept.

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate