In ultimii ani, am vizitat mai multe obiective industriale care erau dotate cu dispecerat video. Mai toate au unul, maxim doi dispeceri ce urmaresc display-urile din fata lor. Unele dintre ele afisand cate 16 sau 32 de camere video, iar unul sau doua dedicate unei singure camere, de obicei poarta de acces principala, sau cea din spate, sau cate o zona periferica unde este frecventa mai mare de furturi. Rareori sunt pe ecranul principal imagini dintr-o hala de productie, sau din cladirea administrativa. Credem ca ati prins imaginea, altfel destul de raspandita.
Este eficient un astfel de dispecerat? Imaginile video sunt folosite reactiv, daca s-a constatat un furt, un incident, sau, in cele mai nedorite situatii, un accident. Atunci, toata lumea vrea imaginile, rapoartele de timp, sa sa documenteze evenimentul. Iar dispecerii si seful de obiectiv cauta ore intregi imaginile captate de fiecare camera, pana determina cu exactitate data si ora necesara. Uneori, exact in perioada aceea nu a functionat o camera video, sau sistemul nu a fost in parametri. Iar dispecerul video o fi atipit, ca, de! e si el om si e greu sa stai cu ochii-n ecranele alea 12 ore in continuu si sa nu se-ntample nimic.
TRASSIR schimba total abordarea! Revenim in episodul urmator cu toate informatiile.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate