PERCo oferă soluții pentru birouri și instituții care vă permit să preveniți accesul neautorizat, să diferențiați accesul la camere, să automatizați controlul disciplinei muncii, al timpului și al prezenței.

Controlul accesului

Intrarea în birou este un punct cheie de securitate. Angajații intră în birou utilizând ID-uri: carduri de acces, amprente digitale, smartphone-uri cu modul NFC.

Controlul accesului  acces la camere  Controlul accesului

Pentru birourile cu cerințe mai exigente de control al accesului, PERCo oferă o gamă largă de turnichete de birou – de la trepiede compacte de buget la porți de viteză de elită.

Este posibil să se organizeze un pasaj cu verificarea operatorului pentru un control suplimentar al pasajelor, de exemplu, pentru a se proteja împotriva intrării cu cardul altcuiva. Operatorul compară persoana care prezintă o carte de identitate cu imaginea din baza de date și refuză accesul în caz de nepotrivire.

Cardurile temporare sunt emise pentru vizitatori. Intră în clădirea de birouri după identificator, la fel ca angajații. Cardul poate fi emis în momentul sosirii sau în avans. Este posibil să precomandați carduri în sistemul PERCo-Web.

Protejarea incaperilor

Identificatorul vă va permite să intrați numai în camerele permise de administrație și în timpul programului de lucru. Prin intermediul unui identificator, angajatul de încredere poate seta camera în modul Armat, astfel încât alți angajați nu vor putea intra în absența lor.

Controlerele și cititoarele moderne PERCo se încadrează perfect în designul camerelor.

Protejarea camerelor  Protejarea camerelor

Încuietorile PERCo pentru ușile de birou standard și profilate sunt proiectate special pentru utilizarea în sistemele de control al accesului. Caracteristica lor unică este alimentarea cu energie prin grupul de contact din șurubul ușii. Acest lucru păstrează aspectul ușii și simplifică instalarea.

Protejarea camerelor  Protejarea camerelor

Nu sunt necesare adaptoare și comutatoare reed, sistemul PERCo-Web primește informații despre deschiderea și închiderea ușii prin același grup de contacte.

Controlul managementului forței de muncă

Echipamentele de control al accesului sunt, de asemenea, utilizate pentru controlul gestionării forței de muncă.

Angajații folosesc ID-uri: carduri de acces, amprente digitale sau smartphone-uri pentru a-și înregistra ora de intrare și ieșire.

controlul managementului forței de muncă

Pe baza acestor date, sistemul generează rapoarte privind disciplina muncii:

  • prezență târzie
  • plecarea devreme
  • absenta

Timp și frecvență

Contabilitatea convenabilă și precisă a orelor de lucru poate fi organizată prin intermediul unui terminal special de timp și prezență – controler LICON. Poate fi instalat oriunde în birou, de exemplu, lângă ușa din față.

Terminal de timp și prezență - LICON

Terminal de timp și prezență - LICON

LICON nu numai că înregistrează evenimente, ci și arată angajatului ora sosirii / plecării, informează despre încălcări sau prezentarea incorectă a cardului.


Pentru detalii si informatii contacteaza acum un consultant VerifiES


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security