Știți ce facem mai nou cu hoții? Îi băgăm în ceață… la propriu!

O preocupare constantă a echipei AZiTREND este de a implementa continuu sisteme care să îmbunătățească serviciile de securitate. În acest sens, lansăm acum cel mai performant sistem de a crea ceață instantaneu. Dacă magazinele, sediile bancare, depozitele, bancomatele sau orice alte obiective sunt plasate în zone în care echipajele de intervenție pot ajunge doar în 15-20 de minute, de obicei furturile se petrec într-un timp de maxim 3-5 minute. Așadar, la sosirea lor echipajele nu pot decât să constate dimensiunea pagubelor.

AZiTREND a devenit distribuitor exclusiv în Romania pentru sistemul UR Fog, produs în Italia. Acest sistem poate crea ceață la orice efracție, făcând ca în cateva secunde vizibilitatea sa devină practic zero, astfel încât intrușii rămân captivi și nu vor mai putea să se orienteze. Sau, chiar dacă o fac, sigur nu vor mai putea sustrage nimic. În acest video, găsiți un caz real de încercare de efracție, din care rezultă capacitatea UR Fog de a rezolva astfel de incidente, eliminând furturile.

Acum, UR Fog adaugă noi valențe sistemului AZiGUARD de pază electronică, bazat pe TRASSIR, astfel încât costurile de pază scad semnificativ, iar gradul de protecție este mult sporit.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Consultanta de securitate, Audit securitateSelectie, EvaluaresiAudit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizaremanagement servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentruindustria de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate