Îți deschizi o casă de amanet? Motive pentru care trebuie să investești  într-un sistem de supraveghere

Conform statisticilor deschiderea unei case de amanet este o investiție bună deoarece o astfel de afacere are o creștere anuală de 15%. Cel mai probabil ți-ai făcut planul de afaceri. Ți-ai ales și locul potrivit pentru casa de amanet și cu certitudine ai planuri de automatizare eficientă și de publicitate. Cu toate astea, afacerea poate să fie ușor prădată de infractori, așa că trebuie să îți faci din timp un plan de securitate elaborat. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării!

Motive pentru care trebuie să investești într-un sistem de supraveghere

Sistemele de supraveghere sunt o modalitate excelentă de a descuraja infractorii protejându-ți businessul, dar și casa

  • Pe piață se găsește o gamă largă de produse extrem de calitative care se pliază pe nevoile clientului și au prețuri rezonabile
  • Sistemele de supraveghere pot să ofere poliției dovezi înregistrate de imaginile camerelor precum, data și ora infracțiunii sau presupușii autori

Pentru a preveni furturile iată măsurile de securtitate pe care trebuie să le implementezi într-o casă de amanet:

1.Sistem de supraveghere perfomant

Orice birou, magazin sau centru comercial trebuie să fie dotat cu sisteme de supraveghere video, cu atât mai mult o casă de amanet. Fiecare echipament trebuie să fie atent ales. De recomandat este să optezi pentru un sistem de supraveghere cu funcționalitate IoT (Internet Of Things), astfel se va realiza o supraveghere multi-dimensională prin integrarea senzorilor de monitorizare video care generează raportul pentru analiză, dar care are și caracter preventiv.

2.Buton de panică

Orice casă de amanet este un obiectiv vulnerabil supus mereu riscurilor, iar personalul trebuie protejat. Dacă în timpul programului, angajații sunt atacați pot să apese rapid pedala sau butonul de panică. Recomandăm un buton wireless care declanșează alarma.

3.Alarmă anti-efracție

Fără doar și poate un sistem de alarmă antiefracție este mai mult decât necesar pentru a închide după program, liniștit afacerea. Majoritatea sistemelor de supraveghere conțin DVR-uri compatibile cu sistemele de alarmă pentru ca tu să beneficiezi de experiența completă pe care un sistem de securitate performant îl poate oferi. Consultă un specialist care te poate îndruma să alegi corect și care cunoaște fiecare componentă a dispozitivului, explicându-ți cum funcționează și cum trebuie folosit.

De asemenea, instalarea într-o astfel de unitate a unui geam și unei uși antiefracție trebuie să respecte legislația în vigoare. Achiziția unor astfel de produse neconforme nu este permisă.

4.Sistem de detecție incendiu

Un sistem de detectare, avertizare și semnalizare incendiu are rol de protecție cu scopul de a detecta și analiza în cele mai scurt timp apariția unui început de incendiu. Este necesar în orice firmă și te poate salva de multe neplăceri.

5.Kit de control acces

Un kit de control pentru acces este conceput ca să permită sau să restricționeze accesul la anumite secțiuni din firmă. Acesta dirijează traficul din firmă, iar încuietorile sunt conectate la un computer central sau de sine stătător. De altfel, cititoarele de carduri sau cardurile de acces nu controlează doar intrarea ș ieșirea din unitate, ci și deschiderea unui seif, a unei cutii de valori, a unei uși sau a unui dulap.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate