Pentru sistemul AZiGUARD de paza electronica, platforma VMS – Video Management System TRASSIR este componenta de baza. Principalele module dezvoltate pentru acest fel de smartguarding sunt:

ACTIVE SEARCH – Cautare interactiva performanta doar a miscarilor de obiecte in arhiva video modulul de cautare inteligent al softului TRASSIR, cu rezultate exceptionale in domeniul retail industrial, cladiri de birouri, parcari. Reduce semnificativ timpul necesar gasirii informatiilor in arhiva sistemului video.

TRASSIR PLANS – Permite adaugarea unor planuri ale obiectivelor sau diverse harti geografice pentru a oferi identificarea mai usoara a unui obiect Trassir (camere video, elemente de control acces, teleporti etc).

Hartile interactive permit accesul la zonele monitorizate pe nivele de detaliu, de la nivelul unei harti de tara pana la harta unei cladiri si schita unei incaperi.

TRASSIR TELEPORTI – Modul suplimentar pentru Trassir Plans, prin care se realizeaza accesul la urmatoare camera direct, prin click pe pictograma.

EVENT SEARCH – permite filtrarea evenimentelor în funcție de cuvinte cheie, oferind astfel usurinta în căutarea unei acțiuni/semnal/eveniment specific în sistem, cum ar fi logarea unui operator, schimbarea starii de functionare a sistemului, intersectare lini, recunoastere om, masina, bicicleta, deconectarea sau conectarea dispozitivelor din sistem.

Fiecare eveniment este insotit de acces in arhiva la momentul aparitiei acestuia datorita posibilitatilor de integrare. Trassir Event Search face posibila cautarea dupa evenimente in functie de anumiti parametri (control acces, alarme antiefracite, antiincendiu).

HEAT MAPS – Modulul de analiza a imaginii video Trassir HeatMaps este utilizat pentru a detecta obiecte ce se deplaseaza in zona camerei video. In regim dinamic, HeatMaps acopera imaginea video cu culoare de la cald (rosu) unde miscarea in cadru e mai proaspata lasind o urma in timp pana la culoare rece (albastru).

Capacitatea nelimitata a TRASSIR de a combina aceste module, face din AZiGUARD solutia optima pentru paza electronica.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Facebook Securitate in Romania

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

close

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security