Cea mai mare expoziție de securitate din România organizată de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate revine în 2022 la Romexpo. ROMANIAN SECURITY FAIR va avea loc, în format fizic, în perioada 23-25 Noiembrie in Pavilionul B1.

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate româneşti revine, în format fizic, la Complexul Expozițional ROMEXPO. Evenimentul este organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma, în parteneriat cu ROMEXPO.

Expoziția, aflată la cea de a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 23-25 Noiembrie 2022, pavilionul B1 oferind peste 12.000 de metri pătrați pentru standuri expozitionale, zone pentru conferințe și works-shopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

După ce, în urmă cu doi ani, RSF 2020 a constituit o inovație pentru mediul expozițional din România, desfășurându-se în spațiul virtual, RSF 2022 se reîntoarce la formatul clasic, cu respectarea tuturor cerințelor legale în materie de siguranță epidemiologică ce vor fi în vigoare la momentul respectiv.

Liviu Mateescu, președinte ARTS:  ”Romanian Security Fair 2022 este o ediție specială, în primul rând deoarece ne arată puterea industriei noastre de a-și reveni după această pandemie datorata Covid 19. Acum doi ani am reușit să organizăm, o expoconferinta on-line, expoziție care strict din punct de vedere tehnic și-a atins toate scopurile. Dar Romanian Security Fair este mai mult decât o expoziție sau un târg, este mai mult decât locul unde se întâlnește cererea cu oferta, clientul cu producătorul. Romanian Security Fair este un loc unde se schimbă opinii, experiențe și cunoștințe, este locul unde se încheagă relații de încredere și parteneriat, este locul din care industria noastră își trage resursele de energie pentru a crește și a se dezvolta pentru următorii doi ani.”

În cele trei zile de târg, sunt așteptați peste 4000 de persoane – simpli vizitatori sau profesioniști din domeniu – să vadă și să testeze cele mai noi şi performante tehnologii anti-efracție, control acces, detecție şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate.

La Romanian Security Fair 2022 vor fi prezenți, cu siguranță, atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piață matura si bine structurata.

Organizatorii, Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma împreună cu ROMEXPO continuă parteneriatul lor în domeniu în speranța ca Romanian Security Fair să devină cel mai mare targ de securitate din sud estul Europei.

Vă așteptăm să ne fiți alături la acest eveniment mult așteptat în industria de securitate din România!

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (A.R.T.S)


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate