Trofeele OSPA pentru excelenta profesionala in domeniul securitatii private continua sa se extinda. In curand, Programul OSPA va fi lansat si in Romania. Echipa OSPA a inceput colaborarea cu Federatia Serviciilor de Securitate pentru organizarea Galei OSPA in Noiembrie 2016. Romania este cea de-a patra tara europeana si a sasea la nivel mondial in care se organizeaza Galele OSPA, astfel Romania alaturandu-se Statelor Unite si Poloniei, alte tari care in 2016 vor gazdui pentru prima oara astfel de evenimente.

Trofeele OSPA, recunosc, apreciaza si recompenseaza, profesionisti, echipe si societati din sectorul securitatii private care sunt performeri de exceptie in domeniul lor de activitate. Trofeele OSPA reprezinta un program independent si integrativ, care ofera celor ce performeaza la nivel de excelenta, oportunitatea sa fie recunoscuti ca profesionisti iar succesul lor profesional sa fie celebrat si onorat.

Citeste mai mult pe: ro.theospas.com

SECURITATE IN ROMANIA

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate