Rolul Virtual Guard in reatail

Rolul Virtual Guard in reatail

În peisajul în continuă schimbare din retail, preocupările de securitate ridica mai multe probleme. De la problema persistentă a furtului intern până la amenințarea furturilor externe, retailerii se confruntă cu multe provocări care le subminează sănătatea financiară, siguranța angajaților și clienților. Măsurile tradiționale de securitate, cândva eficiente, acum par inadecvate. Cu toate acestea, apariția soluțiilor inovatoare de Virtual Guard, bazate pe inteligență artificială promit o schimbare importanta în lupta împotriva infractionalitatii in retail. Să analizăm modul în care aceste soluții de securitate virtuală pot aborda în mod eficient aceste provocări și pot deschide calea pentru un viitor mai bun al securității retailului.

Provocările de securitate pentru comercianții din retail.

Furtul intern. Rolul Virtual Guard in reatail.

Furtul intern este omniprezent în industria de vânzare cu amănuntul, ceea ce duce la pierderi financiare semnificative. Conform statisticilor recente, 75 la sută dintre angajați au recunoscut că au furat de la angajatori cel puțin o dată, iar 37,5 la sută dintre angajați au furat de cel puțin două ori. Acest lucru pune o presiune imensă asupra comercianților cu amănuntul pentru a implementa măsuri de securitate adecvate.

Furtul extern. Rolul Virtual Guard in reatail.

Jafurile și spargerile reprezintă o amenințare constantă pentru retail, punând în pericol siguranța angajaților și a clienților, provocând în același timp daune materiale substanțiale și pierderi financiare. În 2022, pierderile din furturi au crescut cu 19,4% de la an la an. Ca pondere din profit, pierderile cauzate de furt au crescut cu 10,5 la sută. Creșterea acestor incidente subliniază nevoia urgentă de soluții de securitate eficiente.

Vandalism. Rolul Virtual Guard in reatail.

Vandalismul în incinta magazinului sau în parcări poate păta reputația unui retailer și poate descuraja clienții sa viziteze magazinele. Potrivit US Small Business Administration, un singur incident de vandalism costă, în medie, 3.370 USD. Cu toții am văzut știri în care un singur eveniment poate costa cu ușurință un cretailer de zece ori mai mult. Așadar, costurile asociate cu repararea daunelor și veniturile pierdute se pot adăuga rapid, făcând vandalismul o preocupare semnificativă pentru securitatea retail.

Alarme false. Rolul Virtual Guard in reatail.

Alarmele false sunt o mare problema și o pierdere de resurse de securitate. retailerii se confruntă adesea cu pierderi financiare pentru alertele false catre politie. Prevalența alarmelor false evidențiază deficiențele sistemelor tradiționale de alarmă și releva necesitatea unor soluții de securitate mai sofisticate. Cu multe orașe care instituie taxe majorate către companii pentru alarme false, un comerciant cu mai multe locații poate suporta rapid taxe de zeci de mii de dolari.

Parcari ocupate de tabere ilegale. Rolul Virtual Guard in reatail.

Populațiile fara adapost pot stationa pe proprietatea unui retailer sau, mai rău, pot stabili tabere in paarcari. Taberele ilegale pot încuraja comportamente infractionale, cum ar fi consumul de droguri, furtul și vandalismul. Pe lângă faptul că reprezinta o imagine neatractivă, aceste activități pot amenința siguranța angajaților, clienților sau vizitatorilor. Cu siguranță vor afecta vânzările, deoarece clienții resimt o situație riscantă și un disconfort.

Complicații în abordarea problemelor de securitate.

În ciuda faptului că recunosc importanța si necesitatea masurilor de securitate, comercianții cu amănuntul întâmpină câteva obstacole în abordarea eficientă a acestor provocări:

Sisteme de alarmare:

Sistemele de alarmă actuale declanșează adesea apeluri false din cauza declanșărilor automate sau nu reușesc să furnizeze informații exacte, ceea ce duce la taxe și întreruperi inutile ale activitatii

Lipsa sistemului de alertă:

Multe sisteme de supraveghere video nu dispun de un sistem de alertă capabil să detecteze activități suspecte în timp real, ceea ce face dificil pentru comercianți să răspundă prompt la amenințările de securitate.

Servicii de pază costisitoare:

Serviciile tradiționale de pază sunt costisitoare și s-ar putea să nu ofere întotdeauna nivelul dorit de securitate din cauza limitărilor umane în capabilitățile de detectare și răspuns.

Cum pot ajuta soluțiile Virtual Guard.

Serviciile de securitate virtuală completează măsurile de securitate existente prin utilizarea camerelor actuale și prin completarea lacunelor în serviciile de pază. Prin verificarea vizuală a alarmelor și a rețelelor virtuale ale afacerii dvs., aceștia pot oferi capacități de supraveghere și răspuns 24/7, asigurând o acoperire maximă de securitate la o fracțiune din costul serviciilor tradiționale de pază.

Dispozitivele autonome de ultimă generație revoluționează securitatea perimetrului prin detectarea în timp real a vizitatorilor nedoriți. Aceste dispozitive avansate oferă un strat suplimentar de protecție, îmbunătățind postura generală de securitate a unităților din retail.

Beneficiile soluțiilor Virtual Guard.

Implementarea soluțiilor de pază virtuală oferă o multitudine de beneficii pentru retaileri:

Cheltuieli reduse:

Prin înlocuirea sau completarea serviciilor tradiționale de pază, comercianții cu amănuntul pot reduce semnificativ cheltuielile legate de personalul de securitate, pierderile din furt și vandalism, primele de asigurare și taxele pentru alarme false.

Răspuns mai rapid al poliției:

Cu verificarea precisă a alarmelor și raportarea în timp real a incidentelor, soluțiile de pază virtuală permit timpi de răspuns mai rapid al poliției, asigurând rezolvarea rapidă a incidentelor de securitate.

 Risc scazut de răspundere:

Prin reducerea la minimum a dependenței de paznicii umani, comercianții cu amănuntul pot reduce riscul de răspundere asociat cu accidente sau procese, protejându-și reputația și interesele fiscale.

Siguranță sporită:

Măsurile de securitate îmbunătățite se traduc într-o siguranță sporită pentru angajați și clienți, promovând un mediu sigur și primitor care promovează creșterea afacerii și loialitatea clienților.

In incheiere

Securitatea este primordială într-un mediu de retail din ce în ce mai volatil. Soluțiile de pază virtuală oferă un mijloc eficient și rentabil de a aborda provocările de securitate, de a proteja activele retailerilor și de a asigura siguranța angajaților și clienților acestora. Prin adoptarea inovației și investițiile în tehnologia de securitate virtuală, retrailerii pot asigura un mediu sigur care să conducă la succesul afacerii.

articol preluat si tradus de pe losspreventionmedia.com


[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

sisteme de securitate verifies

 

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii si Sisteme de Securitate si siguranta la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Sisteme de securitate si siguranta. Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Instalare sisteme de securitate si siguranta. Efractie. Control acces. CCTV. Detectie incendiu. Sonorizare si evacuare. Instalare si integrare sisteme de securitate retail. Instalare sisteme de securitate perimetrale.

Servicii de securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Evaluare de risc la securitate fizica. Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Mentenanta sisteme de securitate si siguranta.

.

 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate