Noua Always Home Cam este o dronă autonomă care poate zbura în interiorul casei dvs. pentru a vă oferi o perspectivă asupra oricărei camere pe care o doriți atunci când nu sunteți acasă. Odată ce a terminat zborul, Always Home Cam se întoarce la andocare pentru a-și încărca bateria. Se estimează că va costa 249,99 USD când va începe livrarea anul viitor.

Jamie Siminoff, fondatorul Ring și „inventatorul-șef”, spune că ideea din spatele camerei Always Home este de a oferi o perspectiva in toată casa fără a necesita utilizarea mai multor camere video. Într-un interviu, el a spus că Ring a petrecut ultimii doi ani pe dezvoltarea concentrată a dispozitivului și că este un „produs care este foarte greu de construit”. Datorită progreselor în tehnologia dronelor, compania este capabilă să facă un produs ca acesta și să-l facă să funcționeze după cum doriți.

Camera Always Home este complet autonomă, dar proprietarii îi pot programa traseul. Când primiți dispozitivul pentru prima dată, construiți o hartă a casei dvs. pentru ca acesta să o urmeze, care vă permite să-i solicitați puncte de vedere specifice, cum ar fi bucătăria sau dormitorul. Drona poate fi comandată să zboare la cerere sau programată pentru a zbura atunci când o perturbare este detectată de un sistem de alarmă sonerie conectat.

Stația de încărcare blochează vizualizarea camerei, iar camera înregistrează numai atunci când este în zbor. Ring spune că drona face un zgomot audibil atunci când zboară, așa că este evident când se înregistrează filmări.

Ring spune că drona poate fi utilizată pentru lucruri simple, cum ar fi verificarea dacă s-a lăsat o sobă aprinsă sau o fereastră lăsată deschisă sau dacă o ușă este blocată când sunteți departe de casă. Dispune de tehnologie de evitare a obstacolelor pentru a-i permite să evite obiectele aflate în calea sa, iar elicele învelite împiedică deteriorarea bunurilor sau rănirea unui animal de companie sau a unei persoane care ar putea intra în coliziune cu drona.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security:  Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte. Consultanta si servicii pentru industria de securitate

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara, Recrutare si Training

Contacteaza un consultant Verifies pentru a afla mai multe informatii   www.verifies.ro

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate