Ma numesc Dubneac Dumitru, am copilărit și am crescut în Republica Moldova. După terminarea liceului am decis sa merg la Academia de Politie, Facultatea de Pompieri din București. Pe timpul studenției m-am hotarat sa ma stabilesc in Romania.

In acelasi timp, impreuna cu alti colegi din R. Moldova, am inceput sa ne cautam si un loc de munca in meseria de pompier. Am mers in audiențe la Ministrul de Interne și la Inspectorul Șef al IGSU, unde am aflat ca nu putem fi angajati decat după terminarea Academiei. Acest lucru ne-a dezamăgit foarte mult și am început sa cautam si alte variante pentru a lucra in domeniul pentru care am studiat 4 ani.

Prin comandanții noștri am aflat despre existenta SPEED FIRE PROTECTION, unde mai lucrau si alti colegi din R. Moldova, de asemenea absolventi ai Faculatatii de Pompieri și am hotărât sa mergem la un interviu.

Administratorul SPEED FIRE PROTECTION, dl. Stoica Costel, ne-a ascultat cu rabdare si intelegere si ne-a primit cu brațele deschise. Aici am început sa ne simțim cu sufletul împlinit, deoarece am gasit mai mult decat un loc de munca, am descoperit o noua familie. SPEED FIRE PROTECTIN este primul nostru loc de munca din Romania, iar aici am învățat în ce consta lucrul în echipa, alaturi de niste oameni minunați.

Toate așteptările si visurile noastre de a avea o viata mai buna sau împlinit la SPEED FIRE PROTECTION.

Dl. Stoica Costel ne-a oferit posibilitatea de promovare și dezvoltare în plan profesional, stabilitatea și claritatea drumului in viata. Aici am regasit increderea față de o companie care își respecta promisiunile făcute si care asigura sanse egale tuturor angajatilor.

Multumim SPEED FIRE PROTECTION.

Multumim dl. Stoica Costel.


Speed Fire si Verifies  demareaza o campanie de informare si prevenire prin care atragem atentia asupra riscurilor la care se supun firmele atunci cand nu respecta normativele de incendiu, cand nu implementeaza masuri de prevenire si diminuarea riscurilor la incendii.

” Nu te juca cu FOCUL”  este o campanie prin care dorim sa informam cat mai multe persoane juridice, in special  firmele care au activitate cu publicul si nu numai, asupra riscurilor la care se supun ei angajatii si clientii lor prin netratarea corespunzatoare a riscurilor de securitate la incendiu.

Speed Fire: Consultanta PSI, Sisteme incendiu, Servicii Private Pompieri, Distributie PSI

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate