Facilități sportive și de divertisment

Facilitățile sportive și de divertisment – stadioane, parcuri, stațiuni, parcuri acvatice, piscine – sunt obiecte cu risc ridicat în care poate fi amplasată o mulțime mare de oameni în același timp.
Este necesar să se asigure securitatea la fața locului pentru controlul intrării, interzicerea neautorizată a intrării, încălcarea tarifului, reținerea pasagerilor și prevenirea aglomerării.
PERCo oferă soluții gata făcute care țin cont de specificul organizării controlului accesului la facilitățile sportive și de divertisment.
Turnichetele PERCo pentru stadioane și alte facilități sportive și de divertisment oferă un randament ridicat și pot fi operate în aer liber. Designul durabil vă permite să rezistați unui flux mare de vizitatori. Pentru a organiza accesul la bilete, turnichetele PERCo pot fi integrate în sistemele de acces cu plată.
Intrarea în stadioane, stațiuni, parcuri, parcuri acvatice etc. este de obicei situată în aer liber sau într-o cameră neîncălzită.
Turnichet rotor RTD-15 pe toată înălțimea Turnichete T-5 trepied.Turnichet rotor RTD-15 pe toată înălțimea

PERCo oferă modele de turnichete utilizate pentru funcționarea în exterior pentru astfel de puncte de control. Sunt fabricate din oțel inoxidabil sau acoperite cu un compus anticoroziv care le permite să lucreze la temperaturi ambientale de la -40 la + 55 ° C. Fiabilitatea designului turnichetelor PERCo este obținută prin rigiditatea crescută a structurii sudate a produsului.

Turnichetele rotorului PERCo pe toată înălțimea sunt instalate pe stadioane, care asigură o blocare completă a zonei de trecere datorită dimensiunilor generale. Înălțimea turnichetului PERCo pe toată înălțimea este de 180 cm, ceea ce va face imposibilă chiar și cele mai înalte vizitatori să sară peste el. Turnichetele rotorului cu înălțime completă sunt completate cu porți cuînălțatime completă pentru organizarea ieșirii de evacuare.

Turnichet rotor RTD-15 pe toată înălțimea Turnichet rotor RTD-15 pe toată înălțimea

Pentru parcuri, PERCo oferă turnichete de trepied în aer liber, care permit gardienilor să controleze accesul vizitatorilor în oriceperioadă a anului și în orice vreme.

Turnichet cu trepied TTR-04CW.Turnichet cu trepied TTR-04CW

Porțile cu lățime crescută sunt folosite pentru a oferi un pasaj confortabil vizitatorilor cu biciclete și trăsuri pentru copii.

Pentru complexele expoziționale, PERCo oferă turnichete cu trepied din oțel inoxidabil, cu învelitori din piatră artificială. Designul turnichilor face posibilă formarea unei zone de trecere fără a folosi garduri suplimentare. Datorită aspectului elegant, aceste turnichete vor completa designul oricărei zone de intrare.

Sistem S-700 cu turnichet cu trepied TTD-03.1 și poartă batantă motorizată WMD-05

Pentru centrele de fitness și distracție se utilizează trepiede compacte. Designul compact al acestor turnichete le permite să fie instalate în cele mai mici holuri de intrare.

TTR-08A turnichet trepied.Turnichet T-5 trepied
Pentru a delimita fluxurile de intrare și ieșire, PERCo recomandă porți batante, concepute pentru a organiza trecerea liberă într-o direcție, interzicând în același timp trecerea în cealaltă.
Turnichet cu trepied cutie TTD-03.1 și poartă batantă motorizată WMD-05
Soluțiile PERCo permit organizarea accesului la facilitățile sportive și de divertisment pentru persoanele cu mobilitate redusă. În acest caz, intrările sunt echipate cu porți automate cu lățime crescută. Lățimea disponibilă a porților batante: 650mm, 900mm sau 1100mm, în funcție de lățimea de trecere necesară.

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate