PAULA SELING este invitata Galei OSPA România – 2019

Continuând seria artiștilor de mare valoare care au sărbătorit Ziua Securității Private alături de noi, Gala OSPA România o are ca invitată de onoare în acest an pe reputata cantautoare   PAULA SELING.

Celebra artistă va susține un recital de 30 de minute, la încheierea celui mai important eveniment anual al industriei de securitate din România.

Paula Seling este cunoscută publicului larg în special pentru performanța realizată la OSLO, în anul 2010 la concursul internațional de muzică EUROVISION, când s-a clasat pe locul trei.

Piesa “Playing with Fire” cântată împreuna cu OVI, un cântăreț norvegian de origine română, s-a bucurat atunci de o largă apreciere internațională.

De asemenea, în anul 2002, artista a cucerit Trofeul Cerbul de Aur.

Ca o confirmare a valorii sale incontestabile, Paula Seling a fost invitată să cânte alături de monștrii sacrii ai muzicii internaționale precum Al Bano, Tony Hawks, Joan Baez, Chick Corea, Michael Bolton, Beyonce.

Cu o solidă educație muzicală Paula Seling compune și scrie texte în română, engleză și franceză. De asemenea, a fost apreciată și ca realizator de radio și personalitate TV. A  făcut parte din Juriul competiției muzicale X Factor. Și nu în ultimul rând, a avut colaborări de succes cu studiourile Walt Disney.

Totodată, artista este și o antreprenoare de succes având propria sa casa de producție, UNICORN.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security