OSPA România 2022

Așa cum am anunțat, ediția din acest an a Galei OSPA România 2022 va aduce două premiere. În primul rând este o ediție dublă, pentru că acoperă și proiectele de anul trecut, când nu ne-am putut vedea din cauza valului pandemic din lunile octombrie și noiembrie.

Și, nu în ultimul rând, va fi prima ediție de vară. Pe 9 iunie ne vom bucura împreună, într-o seară frumoasă și caldă, de întâlnirea cu colegii și mai ales cu laureații trofeelor OSPA România 2021/2022.

Înscrierile sunt deschise până pe 30 aprilie, iar finaliștii vor fi anunțați pe data de 10 Mai.

Și în acest an vom alege o locație de mare clasă și sperăm, cu ajutorul sponsorilor, să vă putem oferi la finalul Galei și un moment artistic deosebit!

Vă vom ține la curent în permanență cu toate noutățile legate de organizarea Galei și sperăm ca în acest an să batem toate recordurile de participare în privința proiectelor depuse pentru trofee, dar și a participării la Gală!

Pentru orice informații suplimentare despre OSPA România 2022 ne puteți scrie pe adresa de mail office@fss.org.ro sau telefona la numărul 0744308790.

Pe curând!


OSPA Romania 2022


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention.  Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate