WindOne a lansat software OneTech START, acceleratorul de business pentru Securitatea Tehnică

Companiile de de securitate tehnică pot face acum primii pași în digitalizarea activității lor, cu ajutorul pachetului software OneTech START lansat în premieră de WindOne.

Dezvoltarea produsului este un răspuns la dorința industriei de a-și eficientiza și profesionaliza activitatea, economisind resurse importante.

 

De ce pachet software de accelerarePentru că organizează și optimizează la maxim activitatea unei companii de securitate tehnică, grăbind astfel dezvoltarea și maturizarea ei.

De ce STARTPentru că ajută o companie să facă primii pași în digitalizarea activității, oferindu-i o bază sănătoasă de creștere, la un preț accesibil.

De ce costuri mici de accesareDeoarece pachetul a fost gândit ca un accelerator de business, iar principalul avantaj al softului este că poate fi actualizat pe măsură ce compania evoluează. Este o situație de tip câștig-câștig pe care pariem: susținem dezvoltarea sănătoasă a industriei pentru a putea adopta soluții software din ce în ce mai avansate, de tip ERP, machine learning sau inteligență artificială.

Pachetul software OneTech START include 5 MODULE + 1 MODUL BONUS, dezvoltate special pentru activitatea unei companii de securitate tehnică: Modul Vânzări, Modul Clienți, Modul Financiar, Modul Personal, Modul Tehnic & Bonus! Modul Flotă Auto.

Cele 6 module sunt răspunsul la principalele probleme ale companiilor:

 1. Lipsa de management al task-urilor;
 2. Slaba organizare departamentală și interdepartamentală;
 3. Nemulțumirea clienților pe toate planurile;
 4. Lipsa unei planificări profesioniste a echipelor de instalare;
 5. Nerespectarea termenelor contractuale de mentenanță;
 6. Timpi mari de răspuns la solicitări și cereri de oferte tehnice sau de vânzări;
 7. Erori privind contractarea și facturarea;
 8. Facturi neîncasate;
 9. Comunicarea defectuoasa cu clientul;
 10. Lipsa evidenței de personal si a activității acestuia, lipsa gestiunii personale;
 11. Alocarea defectuoasa a responsabilităților fiecărui angajat.

OneTech START este momentul 0 al industriei securității private, ne așteptăm să accelereze dezvoltarea companiilor, să aducă un plus de profesionalism, beneficiari mulțumiți și calitate. Următorul pas va fi cu siguranță unul digital, sau nu va fi deloc!

Ești pregătit să fii printre cei mai buni? Află cum OneTech START îți poate accelera business-ul!

www.windone.ro/ro/one-tech-start

contact@windone.ro

0749 055 806


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

 

 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate